Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnám rávenni a...

Hogyan tudnám rávenni a szüleimet arra hogy vegyenek nekem egy gitárt?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni gitározni, de a szüleim ezt ellenzik mert hogy drága, és mindig azt hajtogatják hogy nekünk erre nincs pénzünk stb.. pedig nagyon szeretném és ezt elmondtam nekik, de még mindig kitartanak az álláspontuk mellett.:(

2012. okt. 14. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha nem elvárnád a szüleidtől, hogy perkáljanak, hanem megdolgoznál azért a pénzért? De ha tényleg olyan rossz az állásotok, akkor tényleg, nem az az első számú dolog, hogy megtanulj gitározni, hanem, hogy tudj enni.
2012. okt. 14. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem rossz a helyzetünk egyáltalán, sőt.. egyébként gondoltam erre hogy összespórolom a pénzt és megveszem magamnak
2012. okt. 14. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Most őszintén mit vársz?

1.Ha tele vagytok pénzel, akkor addig nyalsz, és könyörögsz míg meg nem veszik.

2.Találsz valami pénzkeresési lehetőséget, és szépen gyűjtögeted magadnak.

3.Lehet, hogy csak te hiszed azt, hogy jól álltok, akkor viszont megértem miért nem veszik meg neked, ha így van, akkor jön a 2. pontban leírt esemény.

2012. okt. 15. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!