Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom a szüleimet rávenni...

Mátétata kérdése:

Nem tudom a szüleimet rávenni hogy vegyenek X-Box 360-t.10éves vagyok és nem szigorúak a szülein tudtok egy pár jó tippet?

Figyelt kérdés
1es nem nagyon volt eddig csak 1 úgyhogy nem az miatt,használtat sem birok vetetni velük amúgy meg ismerőseimtől 1 hére néha kölcsön birom kapni de nekem kellene állandó,mert már majdnem minden oszitársamnak van oszt csak kínoznak vele amikor arról van szó +nem vagyok kocka sem hogy pl akkor egész nap azt nyomnám.

2014. ápr. 22. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy egyszerűen nincs pénzük rá?
2014. ápr. 22. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
XD
2014. ápr. 22. 22:40
 3/9 zala122 válasza:
kérd különleges alkalomra pl:karácsony vagy szülinapodra
2014. ápr. 23. 07:10
 4/9 zala122 válasza:
vagy magadnak gyűjtöd össze a pénzt
2014. ápr. 23. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Annak inkabb orulhetnel hogy nem vagy apolatlan semmirekello kocka. Amugy az elso valaszolo lehet hogy jot mond, mivan ha csak szimplan nincs penzuk? Eleg sok csaladban elofordul.
2014. ápr. 23. 13:19
 6/9 A kérdező kommentje:
5. válaszoló,pénzhiány az nincs
2014. ápr. 23. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ők pénzesek ám, csak szegény 10 éves kölöknek a sóher szülei nem vesznek boxot.
2014. ápr. 23. 17:29
 8/9 Who? válasza:
Te gyerek! Már most tanuld meg hogy nem kaphatsz meg mindent az életbe amit akarsz! Inkább menny ki focizni deszkázni bmx ezni..
2014. ápr. 26. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. 10 évesen ne egy XBox-ért sírj, hanem pl. egy minőségibb bicigliért, gördeszkáért, stb. Hidd el, ha azt mondanád nekik, hogy vegyenek pl, egy bicót egyből vennének! Az meg ne érdekeljen, hogy minden osztálytársadnak van, nem kell őket majmolni. És ha az összes osztálytársad kútba ugrik, akkor te is? :)
2014. júl. 27. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!