Piplikóc kérdése:
Hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem xboxot?
Figyelt kérdés
Az ismerősi körömben már mindenkinek van pc-je vagy xbox-a. Még van 2 tesóm egyik fiú 9 éves másik lány és 11 éves. Én 13 vagyok. A szüleim még azt se engedik hogy zsebpénzből vegyük meg, mivel szerintük ez elrontaná a gyerekkoronkat, és ahelyet hogy kint játszanánk egész nap azt fogjuk bent nyomkodni a szobában. Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni? Esetleg neki is volt ilyen és ő hogyan oldotta meg ha egyáltalán megoldotta.2017. jún. 8. 18:33
11/12 anonim válasza:
Ha valaki netán Donald Trump szintjén van anyagilag nevezheti akár a koldusok hobbijának is.
De a lényeg h egy 3 gyerekes családban átlag magyar bérekből nem lesz rá pénz. Ha csak 1 gyerek lenne akkor még talán. Komolyan bocsánat ha ez sz@rul érint, de ez van.
12/12 anonim válasza:
#11 ez igaz, de mi nem ismerjük a kérdező családjának anyagi helyzetét
lehet megengedhetnék maguknak csak a szülők tényleg elvi okokból nem akarják hogy konzolja legyen a gyereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!