Utálom a szüleimet? Többi lent.
1. Aki 4-es tanuló, az nem jó tanuló!
2. Az, hogy 2.es voltál szakmunkástanulóként, nagy
szágyen és csak a te hibád, nem a szüleidé!
3. Hogy nem szeretsz dolgozni, az így szégyen!
4. Hogy ennyire lenézed a szüleidet, az is szégyen!
5. Tanulhatsz, lehet iskolai végzettséged, de inteligens ember nem leszel soha!
Költözz el, tanulj teljes állás mellett, ritkitsd a kapcsolatot a szuleiddel. Aztán éld az életed. Nem egyszerű, de egyáltalán nem lehetetlen.
Én most értem el azt hogy boldog vagyok.
Én is sportolok, melózok és már lányom is van.
N26
Kedves Kérdező!
Én is túlszárnyaltam a szüleimet tudásban. Pedig ők értelmesek voltak. 30 évesen érettségiztem! Munka mellett. Nem volt könnyű! Sportolni soha nem volt pénzem. De a megoldást nem ez hozta! Ma azt csinálom, amit szeretek csinálni, és azért nem éhezek. De jól élni - ahhoz az kell, hogy olyan dologból élj, amiben tehetséges vagy, jó vagy, szívesen csinálod - és ezért nem fáradsz el akkor sem, ha 10-12 órákat ölsz bele a tevékenységbe. A sport mellett azért kell más is, mert ahhoz jó fizikum kell, és bizonyos életkor felett az már nem adott. Te tudod, mi az, amit szívesen csinálsz, amiben tehetséges vagy! Bár a környezeted - ahogy leírod - nem túl bátorító, azért csak vannak olyan szakmák, amik tetszenek! És igen: menj haza - el a szüleidtől másik otthonba. A sajátodba! Csináld meg a saját életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!