Mit a véleményetek a régi lemezjátszókról, kazettásmagnókról, orsósmagnókról, VHS videomagnókról-lejátszókról?
Valakinek van még ilyen eszközei?
Szerintetek vissza térnek hamarosan?
Cikkek:
Szerintetek vissza térnek?
Ha igen, akkor csináltassam meg a hifimet 15-20 ezerért vagy többért, VHS videomagnómat is?
VHS videomagnóm pár éve meg csináltattam 23 999 Ft ért
Még működnek de már rájuk férne egy szerviz, a hifim elég drága lenne mert sók mindent meg hibásodott rajta, bakelit, DECK 1-2, 3 CD-s.
Néha be rakok egy magnókazettát, vagy egy bakelitlemezt, VHS kazettát, ritkán jó retrozni egy évben legalább egyszer, ha nincs net mert csinálják a faluba a netet akkor be rakok egy magnókazettát.
Használt cuccokban nem nagyon bízok, bármikkor rossz cuccot postázhatnak, én meg nem megyek le érte több km-t.
Sony Bravia KDL-32R400C tévém szerinted tud felvenni pendrive-ra külső HDD-re?
Tarr kft a szolgáltatom.
Tévém: [link]
Csak azt nem tudom ha felvesszek vele, és be dugom a pendrive-t a gépbe, akkor lelehet róla másolni a filmeket szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!