Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit a véleményetek a régi...

Mit a véleményetek a régi lemezjátszókról, kazettásmagnókról, orsósmagnókról, VHS videomagnókról-lejátszókról?

Figyelt kérdés

Valakinek van még ilyen eszközei?

Szerintetek vissza térnek hamarosan?

Cikkek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintetek vissza térnek?

Ha igen, akkor csináltassam meg a hifimet 15-20 ezerért vagy többért, VHS videomagnómat is?

VHS videomagnóm pár éve meg csináltattam 23 999 Ft ért

Még működnek de már rájuk férne egy szerviz, a hifim elég drága lenne mert sók mindent meg hibásodott rajta, bakelit, DECK 1-2, 3 CD-s.

Néha be rakok egy magnókazettát, vagy egy bakelitlemezt, VHS kazettát, ritkán jó retrozni egy évben legalább egyszer, ha nincs net mert csinálják a faluba a netet akkor be rakok egy magnókazettát.

2018. márc. 3. 15:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Leírhatjuk 10000* is, ahogy elnézem az is kevés lesz, nem tudom milyen válaszra vársz még. A vhs halott formátum, nincs semmi jövője, nem fognak már filmek vhs-en megjelenni. Anyagilag tehát nem éri meg, valszeg már nem is sok helyen javítják, és sztem alkatrészt se könnyű találni hozzá. Csak akkor van értelme javíttatnod, ha számodra eszmei értéke van, de mi ezt nem tudjuk helyetted eldönteni.
2018. márc. 5. 16:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Használtan talán van DVD-felvevő DVB-tunerrel, de nem nagyon van értelme, ha a mostani vételi eszközhöz (tévé, set top box) lehet csatlakoztatni valamilyen adattároló eszközt, pl. USB merevlemezt, vagy egy gyorsabb pendrive-ot, és arra felvenni is tud.
2018. márc. 5. 20:21
 33/34 A kérdező kommentje:

Használt cuccokban nem nagyon bízok, bármikkor rossz cuccot postázhatnak, én meg nem megyek le érte több km-t.

Sony Bravia KDL-32R400C tévém szerinted tud felvenni pendrive-ra külső HDD-re?

Tarr kft a szolgáltatom.

2018. márc. 5. 20:28
 34/34 A kérdező kommentje:

Tévém: [link]

Csak azt nem tudom ha felvesszek vele, és be dugom a pendrive-t a gépbe, akkor lelehet róla másolni a filmeket szerinted?

2018. márc. 5. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!