Mit a véleményetek a régi lemezjátszókról, kazettásmagnókról, orsósmagnókról, VHS videomagnókról-lejátszókról?
Valakinek van még ilyen eszközei?
Szerintetek vissza térnek hamarosan?
Cikkek:
Szerintetek vissza térnek?
Ha igen, akkor csináltassam meg a hifimet 15-20 ezerért vagy többért, VHS videomagnómat is?
VHS videomagnóm pár éve meg csináltattam 23 999 Ft ért
Még működnek de már rájuk férne egy szerviz, a hifim elég drága lenne mert sók mindent meg hibásodott rajta, bakelit, DECK 1-2, 3 CD-s.
Néha be rakok egy magnókazettát, vagy egy bakelitlemezt, VHS kazettát, ritkán jó retrozni egy évben legalább egyszer, ha nincs net mert csinálják a faluba a netet akkor be rakok egy magnókazettát.
Szerintetek igaza van a válaszolónak itt? https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Mi a véleményetek amit mondott?
Kedves kérdező. Olyan sok ideje látom már a kérdéseidet ugyanerről a témáról. Lehetetlen, hogy ne kapj ennyi idő alatt annyi információt, amely alapján, és a saját véleményed alapján levond a megfelelő következtetéseket. Nem lehet, hogy mindent más döntsön el helyetted, csakis rajtad, és a lehetőségeiden múlik, hogy mit javíttatsz meg, és mit nem, mi az, amit hagysz, és mi az amiért küzdesz.
Folyamatosan azt kérdezed "megéri-e". Jelen esetekben ez csakis rajtad múlik, hogy NEKED megéri-e.
Már döntöttem a DVD felvevőn és a hifi sorsán, hamarosan megjavíttatom őket.
VHS videomagnót miért nem ajánlja senki megjavíttatni, ilyen sok hibája miatt?
Ezt csinálja a Philips VCR VR550 VHS videomagnóm a hibája.
Lejátszás közben kicsit meg emelem a kazettát akkor jobb a kép, és ha elengedem akkor újra rossz a kép.
Fejet már meg pucoltam.
Amikor DVD-vel vetem át a filmet a videó-rol ilyen hibát csinált a videomagnó: https://www.youtube.com/watch?v=zTwRcVNRytk de elég sokszor csinálja de mindig csak az LP lejátszásoknál csinálja a videó, és amikkor ez a hiba van a számláló is meg áll, és amikkor felveszek filmet LP módban a videóval akkor is meg szokott állni a számláló.
SP móddal semmi gond soha.
Olyant is csinál ritkán, be akarom tolni a kazettát de nem veszi be teljesen, és kicsit jobb oldalra fordítsa a kazettát és közbe kis hangot add ki a videomagnó és ki löki a kazettát néha el játssza velem, utána mer be megy a kazetta. Mikkor akarom vissza pörgetni a kazettát csak forog pár másodpercig ugyan azt a hangot agya ki és ki kapcsol a videomagnó utána vissza kapcsolóm és ki löki a kazettát, nem mindig csinálja ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!