Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit a véleményetek a régi...

Mit a véleményetek a régi lemezjátszókról, kazettásmagnókról, orsósmagnókról, VHS videomagnókról-lejátszókról?

Figyelt kérdés

Valakinek van még ilyen eszközei?

Szerintetek vissza térnek hamarosan?

Cikkek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintetek vissza térnek?

Ha igen, akkor csináltassam meg a hifimet 15-20 ezerért vagy többért, VHS videomagnómat is?

VHS videomagnóm pár éve meg csináltattam 23 999 Ft ért

Még működnek de már rájuk férne egy szerviz, a hifim elég drága lenne mert sók mindent meg hibásodott rajta, bakelit, DECK 1-2, 3 CD-s.

Néha be rakok egy magnókazettát, vagy egy bakelitlemezt, VHS kazettát, ritkán jó retrozni egy évben legalább egyszer, ha nincs net mert csinálják a faluba a netet akkor be rakok egy magnókazettát.

2018. márc. 3. 15:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A VHS kazettákat már 15-20 éve digitalizálni kellett volna.
2018. márc. 4. 17:11
 22/34 A kérdező kommentje:

Szerintetek igaza van a válaszolónak itt? https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

Mi a véleményetek amit mondott?

2018. márc. 4. 21:21
 23/34 A kérdező kommentje:
2018. márc. 4. 21:33
 24/34 A kérdező kommentje:
2018. márc. 4. 21:41
 25/34 anonim ***** válasza:
Én egyetértek vele, szerintem én már úgy 10 éve nem néztem DVD-t, és nem is látom már sok értelmét a 21. században. Bár én amúgy is ritkán filmezek, plusz a gépem rá van kötve a tv-re szóval neten azt nézek amit csak akarok
2018. márc. 4. 22:45
 26/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Olyan sok ideje látom már a kérdéseidet ugyanerről a témáról. Lehetetlen, hogy ne kapj ennyi idő alatt annyi információt, amely alapján, és a saját véleményed alapján levond a megfelelő következtetéseket. Nem lehet, hogy mindent más döntsön el helyetted, csakis rajtad, és a lehetőségeiden múlik, hogy mit javíttatsz meg, és mit nem, mi az, amit hagysz, és mi az amiért küzdesz.

Folyamatosan azt kérdezed "megéri-e". Jelen esetekben ez csakis rajtad múlik, hogy NEKED megéri-e.

2018. márc. 5. 06:34
 27/34 A kérdező kommentje:
Ha pendrive-rol nézem a filmeket a DVD-n, akkor is lehet az a baja tálca miatt éget szaga lesz a DVD felvevőnek és többet nem kapcsolbe mint 4 éve?
2018. márc. 5. 09:37
 28/34 A kérdező kommentje:
Sajnos újabb filmeket nem játssza le kodek miatt nem támogassa, én meg nem fogom konvertálni.
2018. márc. 5. 12:37
 29/34 A kérdező kommentje:

Már döntöttem a DVD felvevőn és a hifi sorsán, hamarosan megjavíttatom őket.

VHS videomagnót miért nem ajánlja senki megjavíttatni, ilyen sok hibája miatt?

2018. márc. 5. 15:48
 30/34 A kérdező kommentje:

Ezt csinálja a Philips VCR VR550 VHS videomagnóm a hibája.

Lejátszás közben kicsit meg emelem a kazettát akkor jobb a kép, és ha elengedem akkor újra rossz a kép.

Fejet már meg pucoltam.

Amikor DVD-vel vetem át a filmet a videó-rol ilyen hibát csinált a videomagnó: https://www.youtube.com/watch?v=zTwRcVNRytk de elég sokszor csinálja de mindig csak az LP lejátszásoknál csinálja a videó, és amikkor ez a hiba van a számláló is meg áll, és amikkor felveszek filmet LP módban a videóval akkor is meg szokott állni a számláló.

SP móddal semmi gond soha.

Olyant is csinál ritkán, be akarom tolni a kazettát de nem veszi be teljesen, és kicsit jobb oldalra fordítsa a kazettát és közbe kis hangot add ki a videomagnó és ki löki a kazettát néha el játssza velem, utána mer be megy a kazetta. Mikkor akarom vissza pörgetni a kazettát csak forog pár másodpercig ugyan azt a hangot agya ki és ki kapcsol a videomagnó utána vissza kapcsolóm és ki löki a kazettát, nem mindig csinálja ezeket.

2018. márc. 5. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!