Szeretnék új routert venni mivel a mostani elég régi 6-7 éves. Szerintetek melyik a jobb tenda ac6 vagy tp link archer c20? Ezt a kettőt néztem mert olcsó és 5ghz en is megy.
Mennyi pénzed van? Mire szeretnéd használni?
Nem feltétlenül jelent egy drágább jobbat, de 10e Ftos és 70e Ftos router között nagy különbségek vannak. Nekem egy drága routerem van. Van egy NASom, médialejátszóm, a családban laptop, tablet stb. Mindenki zökkenőmentesen tud netezni, streamelt tartalmat nézni és ennek meg is volt az ára. Ezeket a dolgokat nem tudja egy olcsóbb router kiszolgálni. Ha neked is ekkora igényeid vannak akkor ne ebben az árkategóriában gondolkodj.
Ha e kettő router között gondolkodsz kizárólagosan akkor talán a TP Link jobb választás, erre talán van openWrt is, ha esetleg akarsz pár többlet funkciót. Tendára úgy tudom csak a "sima" verzióra ( "A" ) van openWrt.
Egyébként router választásnál csak azért mert tudja az AC szabványt ne legyen kiemelt szempont. Én azt tapasztaltam, hogy a drágább routerek sem fogják hozni azt teljesítményt amit a szabvány szerint tudnia kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!