Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Minek jobb a grafikája xbox...

Minek jobb a grafikája xbox 360-nak vagy a pc-nek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:

egyértelmű, hogy a PCnek.

kéthavonta jön ki az új grafikus kártya rá, amíg az Xboxnak elavult 10 éves technológiája van.

2010. máj. 21. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Magának az Xbox 360-nak és a PC-nek nincsen grafikája. Esetleg a rájuk írt játékoknak van grafikájuk, amiknek mérhető a minősége. Kétségkívül tény, hogy az Xbox 360 egy nem mai hardver, de az előző válaszoló információja téves, ugyanis 2005-ben került piacra, az akkori kor fejlett hardvereit tartalmazva. Ergó: 5 éves hardver.

Gyakorlatilag igaz, hogy a mai high-end Pc-ben lévő processzor és videókártya messze lekörözi az Xbox 360 hardverért, de játékok esetében lehet, hogy ezt a teljesítmény fölényt közel sem fogod tudni kamatoztatni.

Tény, hogy ha ma megjelenik egy új top játék, akkor azok 99%-ban konzolokra is megjelennek, ha nem csak arra... (a PC-n tapasztalható nagyarányú szoftverkalózkodásnak köszönhetően)

Tehát játék megjelenését olyanra fejlesztik, hogy az aktuális konzolgeneráció hardverein tökéletesen fusson.

Ez azt eredményezi, hogyha neked az aktuális konzoloknál egy 10szer erősebb PC-d van, ami sokkal sokkal többe került mint pl. egy Xbox 360, akkor is csak az említett konzol által is megjelenítésre képes SZINTE azonos grafikát fogod kapni a PC-den is

2010. máj. 21. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Tökéletes válasz, ennél jobban nem lehetett volna leírni. Grat!
2010. máj. 21. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

A második ilyen galla féle szó-szerint-vett-poént csinált :D

(porbléma xD)

Nade! A kérdésre válaszolva... A PC-nek nagyságrendekkel szebb a képe, csak nincs olyan középosztálybéli ember, aki megengedhetné magának, hogy fél évente vegyen új videókártyát, hogy élvezetesebb játékélményt kapjon. Így én az Xbox-ra szavazok, mivel 1 jóféle videókártya árából megvan, és annyival nem rosszabb! Hosszútávon Qurvasokat bukhatsz a PC fejlesztésén. Ebből lett elegem és a hülye marketing sz@rságokból, ezért áttértem az Xbox 360-ra! Mert: Olcsóbban kijössz, mintha vennéd a videókártyákat félévente, több játék jelenik meg rá, ésáltalában jelentősen korábban (gondolok itt a GTA 4-re, aminek ráadásul pocsék volt a PC-s változata)

Vagyis: Grafikai szempontból (ha bírod anyagaliga) sokkal szebb képe van. De Xbox 360 mellett sokkal több érv szól, mint a PC mellett, és a grafika nem kell, hogy észbontó legyen, hiszen úgyis a fotölben ücsörögve játszol, mikeözben a lábad fel van téva a dohányzóasztalra és szürcsölgeted a sört/kakaót. Úgy hogy minimum 2 méterre vagy a TV-től... Ezért nem zavaró, hogy nem makulátlan a grafikai tisztaság. Ha vásárlás előtt állsz, akkor Érvekkel és rendíthetetlenül állok az Xbox oldalán...

Na ennyi voltam én várom a reakciókat :D

2010. aug. 10. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:
nekem van mind 2 már azelőtt megvolt az xboz mielőtt feltettem ezt a kérdést csak kiváncsiságból kérdeztem meg
2010. aug. 10. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor remélem kielégítő választ adtam :)
2010. aug. 10. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
igen
2010. aug. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!