Van egy xbox360 slim-em, és azt tapasztalom h némeik játéknak jobb a grafikája pc-n mint xbox-on. ez miért lehetséges? Vhogy tudom ezt orvosolni?
Mert az XBOX már öt éves konfiguráció.
Számítógépből megveheted a legújabbat félcsillió forintért, persze, hogy szebb lesz a grafika.
De az minimális különbség a játékélményen az égegyadta világon semmit nem ront.
BC2-ben gyenge a grafika? :D
Ez igen erős túlzás.
Autós játéknál persze, hogy kevésbé látszik.
Nincsenek annyira apró részletek meg gyors az egész.
nem túlzok egyálltalán, BC2-nek elég pixeles a grafika...
A modern warfare 2-t még nem láttam xbox-on, de pc-n legalább 4x olyan szép a grafikája mint a BC2-nek xbox-on...
Ezért kérdezem, h van e vmi beállítás, amin esetleg lehetne állítani. (Az xbox- 1080i-re van állítva HDMI-vel) Furcsállom, mert sztem a BC2-nek nem ilyennek kellene lennie...
Miről beszéltek? Félmilla pc re hogy Xbox vagy PS3 tól jobb kép legyen??? bocsi de amennyiért Xbox ot vagy PS lehet venni attól olcsóbban össze lehet rakni erőssebb gépet, csak azt ne a tesco ban keresd..... Ez mindíg igy volt, csak van pár ember aki még azt sem volt hajlandó elfogadni hogy össze lehet kötni egy plasmát a PC vel....
Ps3 teljesítménű Pc t össze lehet dobni 40 ből, de sokkal jobb lesz.
Elozo
Hatalmas hulyesegeket beszelsz.
110-120 ezer Ft egy olyan pc-t osszerakni, ami 1680x728 vagy milyen felbontason elviszi a jatekokat.
De ps3-on fullhd-ba megy, ezt egy PC 200 ezer forintbol tudja kb megcsinalni.
Csak egy i3-as proci 26 ezer forint, es a cell proci az jobb, mint az i7-es proci, aminek az ara ha jol tudom 70 ezer kornyeken van.
40 ezerbol megvan a ram (4 giga), a haz (egy szarabb fajta), alaplap (kozepkategorias), es dvd iro/olvaso.
Ja es mar a blu-ray olvasot meg sem emlitem, azt is suritsd bele a 40 ezredbe.
Persze az is hulyeseg, hogy fel milla kell egy jo gephez.
200-300 eleg, es akkor 5-6 evre elvan vele az ember.
Amugy box/ps3 is 5-6-7 eves rendszer, es 60-70 ezerert nem fogsz atomeromuvet kapni.
Igazabol eleg gyenge (foleg 2011-ben) mindket konzolnak a hardvere, de jol optimalizaltak, ezert tudnak ilyen "gyenge" hardverre god of war 3, killzone 3, stb grafikaju jatekokat kidobni.
Meg a konzolokat alapbol olcsobban aruljak, mert ugye sony/microsoftnak erdekuk, hogy azt vegyek, ezert evekig nem terul meg egy konzol gyartasanak ara, meg a szoftverbol van a legtobb hasznuk, ezert is tudjak a hardvert olcsobban adni (pl. a ps3 2009-2010 kornyeken terult meg)
Ja es az is szamit, hogy melyik platformon fejlesztenek, ha valamit pc-n csinalnak, es onnan portolnak at konzolra, akkor a konzolon lenyegesen csunyabb, mintha alapbol boxon/ps-en fejlesztettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!