Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy xbox360 slim-em, és...

Van egy xbox360 slim-em, és azt tapasztalom h némeik játéknak jobb a grafikája pc-n mint xbox-on. ez miért lehetséges? Vhogy tudom ezt orvosolni?

Figyelt kérdés
HDMI kábelt használok
2011. ápr. 22. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja de meg is van adva h egy x centis tv-t y meter tavolbol optimalis nezni, azert ez is szamit.

Ettol fuggetlenul is szar lett a port, BF3-nak is a gameplaybe nagyon durva a grafikaja, de az csak egy szettuningolt pc-n fog ugy kinezni

2011. ápr. 24. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:14

40-ért? Akkor az gondolom lopott igaz?

Ha nem akkor ird már le minek mennyi az ára nállad!

Kiváncsivá tettél!

2011. ápr. 25. 15:06
 13/14 anonim válasza:

Húúúha ugy látszik valaki szerint hülyeségeket beszélek.....

Nem lopott csak pár használt cucc,

Az alaplap új a proci használt ja meg (40 ezer helyett) 9 ezer volt a ram sajna az említett 4 giga helyett csak 8 giga, bocsika....

A dvd t és a házat valóban nem számoltam a ház 500 huf volt táppal egy bontóban (azt hiszem Gomba nevű településen fura neve volt azért jegyeztem meg)

HTPC nek készítettem ja van PS3 om csak nincs benne 2 terrás vinyó meg nem jó sokszor arra amire akarom használni.....lehetne bőviteni de nem éri meg,

ha beleszámolom hogy blue ray legyen (iró 13000 ezer) akkor több ez igaz igy már üti az 50 et.

alaplap 11000

proci 8500

ram 9000

hdd 11000

ház meg többi 3000

bazzz.... bocsi mindenkitől több volt 40 től

Alaplapon van a grafikus chip HDMI kimenettel még nem akadt játék közben.... pedig ati igaz én szeretem e magmagyarázták hogy nennyó

Összehasonlítva

a gép jobb

A ps kényelmesebb

A ps eléggé anyagiigényes, beismerem én letöltöm a filmeket..... és mindenki tudja mennyi egy lemez meg hogy minek ha nem ugyanazt nézem mindíg, ezért nincs sűrűn kinyitva a dvd- im tálcája.

akkor meg minek nekem gépbe a kéksugár.....

bár lehet egyszer veszek bele jövőre már lessz 10 alatt is.

2011. ápr. 30. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja, tehat te 40-ert (vagyis 50-ert) egy HASZNALT, szar PC-t ossze tudnal dobni, bontokbol meg ilyen helyekrol szerzett alkatreszekkel, amivel egy mondjuk Killzone 3 grafikaju jateknak a telepitoje sem indulna el.

Akkor egy hasznalt PS3 van 40-ert, amin elindul.

De hulye az, aki hasznaltan vesz, megha nem is ps3-mat, mert az fix hardver, hanem PC-t kulonfele helyekrol.

Egy normalis PC-n csak maga a haz 10k-ert indul, nem az, hogy tappal mindennel egyutt 3k.

Ezt az egesz 50 ezres PC vs PS3-as temat hanyagoljuk, inkabb 150 ezres PC vs PS3 amin mar talan elgondolkoznek.

2011. máj. 1. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!