Szeretnék karácsonyra vásárolni televíziót. Samung UE 40 D8000 vagy Ue 46D6500? Nem tudom melyiket válasszam 6 méterrűl lenne a nézése kb (D8000 sokkal jobb csak 102cmes a d6500 is jó de nem anyira az meg 117 cm!
A 6500-as is bőven jó tévé, a 8000-es számottevő előnye csak annyi, hogy tud osztott képernyőt.
Vagy legyen gazdagabb a jézuska, és UE46D8000. Ekkora érték esetén jól meg kell gondolni, hogy érdemes-e kompromisszumot kötni, mert a következő években ha ránézel, csak az jár majd a fejedben, hogy mennyivel jobb lett volna a másik...
Olvasd el a leírásukat, de szerintem csak szolgáltatásaikban térnek el.
Már az 5000-eseknek is gyönyörű képe van.
Igen.
De ezek már mind jók, egyedül a 100 Hz-es 5000-esek technikai megoldása sántít, a boltokban sajnos csak olyan van, drágábbakat sehol nem találtam, de így összehasonlítási alap nélkül nagyon szép az is. Én UE32D6500-ast szeretnék, az is csak 200 Hz-es.
Nem tudom, sose néztem még tévét akkora szobában. :D
Én 180 centiről fogom nézni a 81 centist, ha egyszer odajutok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!