Valóban nagy kérés lett volna karácsonyra?
De akkor hogy megértsétek hogy mondtam a szüleimnek leültem velük az étkező asztalhoz és idézem az én beszédemet:Anya apa szeretnék kérni tőletek egy ilyen drónt lehet róla szó?
Erre ők:MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL HOGY EZT AKAROD? SZÓ SEM LEHET RÓLA MERT RENGETEG PÉNZ ÉS TUTI BELEVEZETNÉD A FALBA ÉS AZTÁN VOLT DRÓN NINCS DRÓN! MÉG CSAK ÁLMODNI SE MERJÉL RÓLA BALÁZS!!!
ezt nem lehetett volna úgy hogy: Balázs nagyon sajnáljuk de erre most nincs pénzünk ha esetleg tudsz valami olcsóbbat akkor megbeszélhetjük ezt a dolgot közösen.
Nem lehetett volna így?
Biztos meglepted vele őket, hogy:
1.) Követelőzöl és ajándékot követelsz tőlük.
2.) Túl drága nekik.
"Valóban nagy kérés volt karácsonyra?"
Igen. Nem csak karácsonyra.
Azért, mert most karácsony jön, az nem azt jelenti, hogy miattad adósságba veri magát mindenki. Jól csinálják. Nem úgy, mint egyesek akik év elején kezdhetik egy Provident gyorssegély hitellel, mert nem tudják kifizetni a kötelező kiadásokat és emiatt csúsznak egyre lejjebb. Mert "karácsony címén" túl sokat nyújtózkodtak amit nem is engedhettek volna meg maguknak. Ezek a buta szülők. Akik megveszik a gyereküknek a még drágább huszadik telefont is, csak azért, mert "menő", és el tudjon vele a gyerek is dicsekedni, meg a rokonok is "lássák", hogy a gyerek toronyórát lánccal kap, ha beledöglenek is. Ezek a buta, értéktelen, kifelé mutogató szülők. Az okos meg kiakad, ha hülyeséget kér a gyereke és túlrugaszkodik a normális ajándékozási szokásukon. Ezzel nem kockáztatva, hogy hónapok múlva elárverezzék fejük felől a lakásukat.
Ezek az okos szülők!
Csak ezt a követelező gyerekük aki még semmit nem dolgozott meg, és nem tanulta meg beosztani a pénzt, meg gyereket nevelni, még nem tudja!
De majd egyszer eljön a te időd is!
Teljesen mindegy, hogy egyes válaszolók szerint felesleges-e a drón vagy sem. Mindenki mást szeret(ne) - nem kell egymás vágyait minősíteni. Biztos vagyok benne, hogy itt mindenki szeretne valami olyasmit, amit én tartok butaságnak, míg én magam pedig szeretnék olyasmit, amit más tart annak. Hála Istennek nem vagyunk egyformák.
Semmi baj sincs azzal, hogy a Kérdezőnek ez a vágya.
A gond azzal van, kedves Kérdező, ha nem tudod megérteni/elfogadni, hogy a családodnak jelenleg nem telik ilyen drága ajándékra - ezt sem én találom ki, a szüleid mondták. Sajnos ez a helyzet. Lehet akarni bármit, de nem feltétlenül fog (azonnal) megvalósulni.
Biztosan lesz majd a jövőben alkalom, hogy kapj/vegyél egyet, de most ne követelőzz és hisztizz olyasmiért, amire jelenleg nem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!