Valóban nagy kérés lett volna karácsonyra?
"Azt én a szemük előtt dobtam volna a tűzre :)"
Az írásodból úgy látom, hogy meg is tetted, de szerencsétlen.
"Ezt hol olvastad, hogy valami idióta a "tűre dobta volna"? Egyébként tudom, vannak ilyen vadbarmok. de nem találom hol írta bárki is? Hányas hsz.ban?"
Ő írta nekem privátban, de nem ott akartam válaszolni, mert eszem ágában sincs senkivel levelezni, aki ilyen ... - hadd ne mondjam milyen szinten áll agyilag.
Amúgy Kérdező, én ugyan nem írtam neked privátban semmit. Ezt nem tudom, hol álmodtad, de jó lenne, ha legalább nem hazudoznál, mert én nem vagyok hajlandó privátban beszélgetni senkivel, szóval nyilván eszemben nem volt privátban írni. Egyébként mindenki láthatja, hogy mire válaszoltál (ide van írva!), szóval minek mondasz ilyeneket??
Na beszéltél azóta a szüleiddel erről?
Egyébként én is csatlakoznék az előző válaszolóhoz, ha te gyűjtögeted össze rá a pénzt az sokkal jobb, és jobban meg is becsülnéd, majd meglátod :)
Épp most este jártam az Aldiban és 8-12 ezer körül lehet már kapni ilyen cuccokat. Van drágábban is ami már vissza megy a kiindulási pontra (hazatalál) ha megszakad a kapcsolat a vezérlővel, de az 24 ezer körül van már. Mégse negyven!
Szerintem el kellene menned egy ilyen üzletbe és körülnézhetnél, aztán ..újratervezés... a megváltozott lehetőségek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!