Valóban nagy kérés lett volna karácsonyra?
"A szüleimtől kértem egy drónt 40.000 ft-ért és úgy kiakadtak mintha nem is tudom mi lett volna és azt mondták hogy szó sem lehet róla mert nagyon drága "
Egy követelőző elkényeztetett kis szaaaarjancsi vagy és kész! Elmondták, hogy drága, de te csak kötöd az ebet a karóhoz és követelőzöl!
Azért, mert elmondásod szerint "középkategóriájú család" vagytok (te jó ég hogy lehet így fogalmazni? Ez nem autó, középosztálybeli lesz az hülyegyerek), attól még nem oszthatod be az ő pénzüket!!!!
Sokan mondják, hogy pl. Iphone hasznosabb lenne. Ezt ki dönti el? Ti? Akinek a drón a vágya annak az a hasznos, akinek meg a hülye okostelefon amit egész nap simogathat és lehajtott fejjel közlekedhet az utcán vele, meg társaságban is baszkurálhatja, annak meg az!
A szüleid akaratát viszont tiszteletben kellene tartani!
Senki se követelhet magának drága ajándékokat!!
Főleg, hogy elmondták nincs rá keret idióta!
41 # Na ehhez gratulálok! Te egy értelmi és érzelmi selejt vagy! Te csak vegyél a rokonságnak 40 ezernél is többért ajándékot, de ne itt rontsd a levegőt azzal, hogy "minek vállal gyereket az, aki nem tud szaros 14 évesnek 40 ezerért venni ajándékot".
Te egy hülye, érték nélküli sggfej vagy! Te nem szaporodhatsz!!!
Kérdező.
Sok minden túrót akar az ember, főleg amíg nem ő dolgozik meg érte és még kicsi,nem érti ezt az egészet, de majd idővel rájössz, hogy a szüleidnek van igaza és nem engedhetik meg maguknak.
Követelőzni amúgy is undorító. Főképp karácsonykor. Ez nem erről szól. Ajándékot kikövetelni gusztustalan.
Sajnálom, hogy neked csak erről szól, hogy mit kapsz és ezért még te hápogsz.
Mennyi szájhős van itt. Személyesen mindenki csak nézne a másikra mert ott tuti nem mernétek így beszélni. Feltett egy kérdést az illető. Miért olyan nehéz egyszerű értelmes választ adni kötekedés nélkül? Nem csak itt de más kérdéseknél is.
A kérdés az volt valóban nagy kérés volt e? A válasz igen mert nekik ez drága kész. Nem tudom mit kell ezen is lovagolni.
"aki Karácsonyra egy 40.000ft-os játékot nem tud megvenni a saját gyerekének az miért vállal gyereket? "
Már vártam, hogy valami emberi selejt benyög valami hasonlót.
Még a "Nem én akartam megszületni" duma valahogy kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!