Mit kértek idén Karácsonyra? Tavaly mit kaptatok,?
Rendben mindenképp! Ott lesz a zoknidban!! Hohohó! :D
Ne de most komolyan, normális válaszokat is légyszi :)
Köszi a válaszokat, várok többet is :)
Utolsó: sajnálom :(
Tavaly egy földgömb puzzle-t kaptam, elég régóta vágytam olyanra de eddig nem volt olyan aminek tartós lett volna az anyaga. Igaz már 20 éves vagyok de soha sem vágytam drága ajándékokra persze megkaptam mindent ami kellett de örültem annak amit kaptam.
A barátnőmtől tavaly egy nagyon jó parfümöt kaptam bár már a márkájára nem emlékszem mer már nincs meg, és mellé egy pólót amire a közös képünk volt rávasalva.
Nos idén valószínű egy új szekrény sort fogok kapni, vagy is fogunk a barátnőmmel, mert nemrég költöztünk össze ide igaz egy külön épületrészbe ahol régen nagymamám lakott, nyáron azt hoztuk rendbe de a sok régi bútor már nem elég stabil plusz kicsi is, így egyedileg fogunk csinálni egyet. Persze a bútorlapokat apám intézi, de mi fogjuk össze rakni, és ez praktikus ajándék mindkettőnknek mert mégis hasznos és sokáig megmarad.
tavaly kaptam egy könyvet, meg egy ruhát, de igából nem kértem semmit mert minden SZÜKSÉGES dolgot megkapok ha szeretnék szóval szerintem idén is ruhát fogok kérni. Vagy hogy elengedjenek egy nyári fesztiválra barátnőimmel...
16L
Nem kértem az utóbbi években semmit,mert ami anyumtól telik azt mindent megad nekünk ( középkategóriás család vagyunk)
idén szerintem egy elegáns pulóvert kérek,azok tetszenek nagyon :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!