Mit kaptatok Karácsonyra? Örültetek neki?
bátyámtól kaptam egy pólót ami nagyon tetszik, a szüleimtól egy jó övet és sapkát, egy dzsekit és egy pólót, ami nagyon nem az én stílusom (idióta swag felirat és húszcentis kivágás), amivel gőzöm sincs mit kezdjek :/.
a nagypapáméktól egy nike pólót, a nagybátyámtól pedig egy devergo pulcsit.
és te ? :)
neked is boldog karit!
én megkaptam a Száguldó cirkusz 2012-2013-as könyvet... annyira örültem neki h elmondani se tudom, főleg h nem is számítottam rá :D éjjel 1 óráig azt olvasgattam... iszonyú jó... :D
meg kaptam még csokit, pénzt, parfümöt is...
17/L
nah, most már kíváncsivá tettél h miket kaptál... én biztos nem kötnék bele, mert 1x is nem rajtad múlik h mit kapsz... másodszor pedig kinek mi a fontos és ki minek örül...
aki nem szereti a forma 1-et az simán lepontozhatja és beleköthet az én könyvembe is... én viszont imádom és nekem egy igazi kincs... és talán nem is lett volna olyan ajándék aminek ennyire örültem volna...
(2-es válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!