Mit kértek idén Karácsonyra? Tavaly mit kaptatok,?
Figyelt kérdés
Kérlek most ne azt írjátok, hogy együtt legyen a család (persze nekem is ez a legfontosabb), mert most ihletet akarok meríteni. Gyerekek vagy tinik írjanak, vagy szülők, hogy mit vesznek/vettek gyerekeiknek. Köszönöm előre is!2013. nov. 9. 20:48
11/13 anonim válasza:
Tavaly: szüleimtől pulcsit, könyvet, dvd-t, köntöst, puzzlet, parfümöt, sálat kaptam
mamámtól: H&M-es fekete táskát
többi rokontól: ajándékutalvány, puzzle, kreatív dolgok (színes papírok, decoupage ragasztó..)
Idén: szeretnék ruhafélét, ajándékutalványt, elegáms (színházba is való) kistáskát és természetesen egy jó könyvnek mindig örülök :))
15L
12/13 anonim válasza:
Tavaly könyvet, CD-t, ruhákat, pizsit, parfümöt és pénztárcát kaptam. Idén nem kérek semmit, tavaly csak a könyvet kértem, mert arra régóta vágytam. :)
15/L
13/13 anonim válasza:
Tavaly telefont, hajvasalót, könyvet kaptam.
Most ruhákat, könyveket, arany fülbevalót, kozmetikai cuccokat, esetleg biciklit kapok.
Bár számomra az lenne a legjobb ajándék, ha a fiú, akit szeretek, engem is viszont szeretne.:(
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!