Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV összekötése laptoppal hogyan?

TV összekötése laptoppal hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy laptop, és egy tv.

Egy normál monitor kábel van, és az egyik végét össze kellett kötni egy scart kábel átalakítóval, mert csak olyan (meg hdmi) bemenet van a tv-be.

Tehát a kábelekkel össze van kötve, csak valamit a boltba magyarázott az eladó az analóg meg digitális jelekről, és mivel nem én voltam ott amikor meg lett véve nem tudom hogy pontosan miről is beszélt.

Tehát örülnék valami leírásnak.

Windows 7 van a gépen, a vezérlőpult/megjelenítés vagy valami hasonlónál már mindent próbálgattam, de nem sikerült.

2010. ápr. 29. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a scartba be van kötve az RGB bemenet,akkor a belinkelt működhet.
2010. máj. 3. 10:12
 12/13 A kérdező kommentje:

06:18

Tehát ha jól értem akkor valahogy meg lehet oldani, de nem azzal a kábellel ami nekem van.

Vagy rosszul értettem és sehogy sem lehet ezt megcsinálni?

2010. máj. 3. 13:58
 13/13 anonim válasza:

A VGA-SCART felállás működhet, ha nincs szoftveres akadálya ill. van egy jó bekötésű kábeled.

Utóbbihoz nagyon nehéz hozzájutni, mert amit webshopokban kapni, azok rendszerint hibás/hiányos bekötésűek.

Én már építettem magamnak működő kábelt és építek neked is ha dobsz egy mail-t.

Weboldalam a témáról:

[link]

2011. nov. 26. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!