Így működne a tv összekötése laptoppal?
Egyszer már kérdeztem ilyet, ott azt írták, hogy úgy nem fog sikerülni, de akkor másféle kábelekkel próbálkoztam, de működne-e úgy, hogy...:
A tv-ben van hdmi bemenet, a laptop-ban viszont csak ilyen bemenet van:
Ha szerzek valamilyen átalakítót, akkor nem lesz gond az analóg meg digitális meg ilyen dolgokkal?
A képen látható VGA csatlakozó analóg, a HDMI pedig digitális. Sima összekötés NEM lehetséges. Erre van kitalálva az alábbi linken (már neked többször belinkelt) VGA-HDMI átalakító doboz:
Más megoldás nincsen.
Tudom, hogy már többször belinkelted, csak akkor nem HDMI kábelről volt szó, hanem scart-ról, és oda már nem érkezett válasz, tehát itt is megkérdeztem.
És amúgy nem lenne fontos a hdmi, mert nem nézek hd-s filmeket, csak már így is több ezret költöttem feleslegesen kábelre, nem akarnék még többet költeni.
Akárhányszor kérdezed meg, nem lehet összekötni aktív elem nélkül. Elküldtem neked annak a videónak a linkjét, amit a laptopomról készítettem. Ha megnézed, azzal működik. Mármint egy aktív konverterről van szó. Tehát nem fölösleges pénzkidobás.
http://www.youtube.com/watch?v=vZfKk2GwS_4
Az a nagy büdös helyzet, hogy KÜLÖNBÖZŐ videójeleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!