Ez mitől van? (Többi lent)
2016. szept. 14. 17:58
1/8 anonim válasza:
Gondolom a video vezérlő okozza, de kevés az info.
2/8 A kérdező kommentje:
Milyen infora gondolsz?
2016. szept. 14. 18:13
3/8 anonim válasza:
Mit csinálsz mikor elfehéredik a monitor? Van e előjele? Magától helyre áll vagy csak az újraindítás segít vagy az sem?
4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen véletlenszerűen jön elő használattól függetlenül, előjele nincs és csak restart segít. (tehát pl beszélek valakivel skypon akkor annak úgy jelzi, hogy én leléptem de a gép közbe működik)
2016. szept. 15. 17:17
5/8 anonim válasza:
Első körben portalanítani kellene.
Ha még mindig van ez a hiba akkor a RAM modulokat egyesével kiszedni, és úgy tesztelni (tehát kiszeded az első slotból, bekapcsolod, ha van hiba akkor vissza teszed, kiveszed a másikat, etc)
Ha van video kártyád is és alaplapi chiped is, akkor vedd ki a kártyát, próbáld ki az alaplapival, hogy akkor is csinálja e.
Aztán monitorozhatod a hőfokokat, hogy nem melegszik e valami. Pl speedfan programmal.
6/8 A kérdező kommentje:
VGA volt a probléma, bevittem szervizbe és ott közölték, hogy mikor működésbe lép akkor egyből felmelegszik és ezért nem működik, nem tudták megcsinálni!
2016. szept. 19. 16:37
7/8 anonim válasza:
Sejtettem. Csere megoldotta akkor?
8/8 A kérdező kommentje:
Meg.
2016. szept. 25. 20:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!