Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik erősitő...

Szerintetek melyik erősitő legyen?

Figyelt kérdés

KENWOOD

PIONEER

AKAI

Technics

Sony

JVC

Grundig

vagy ha valaki ismer még más jó márkát és típusát,körülbelül 20ezer ft-ig

válaszokat előre is köszönöm!!!

inkább sztereó erősítőt szeretnék kimondottan zenére!!! :)

#zene erősitő
2014. dec. 2. 00:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
így jutottunk el te szerencsétlen gyáva net mögé bújó onnan lefogyatékosozó "Minden esetre elég szomorú tényként áll előttem a dolog, hogy ilyen embereknek bármilyen szinten is köze van egy olyan csodálatos hobbihoz, mint a hifi-házimozi. :)" nem te írtad te gyáva!!!! szerinted téged fog bárki megkérdeni? hogy vehet-e hifit?engedélyt fog tőled kérni?! nyilván nem és az amiket továbbra is kommetelsz a gyávaság jele téged még egy csaj is megverne. komolyan mondom felderítelek örömmel fogom kiütni az összes fogad.utána belinkelem képen hogy mindenki lássa milyen gyáva alak vagy aki még enni se tud csak pépeset.és akkor te leszel a fogyatékos
2015. jan. 6. 09:13
 22/28 anonim ***** válasza:
azért azt is írt ki milyen gyáva ember vagy aki mást lefogyatékosozik és utána már nem mer elő jönni és szóban mondani! gyáva embernek nincs hazája remélem ezt tudod!!!
2015. jan. 6. 09:16
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez a duett, ez a szkanderezés, vagy szájkarate a kérdés szempontjából tökéletesen irreleváns.

Ahogy az is tökéletesen irreleváns, hogy mi VOLT 20 éve a használt piacon a helyzet. Teljesen más volt, mint ma. Abból pedig nem általánosítanék, hogy a 40%-os válaszadót 15 éves korában (kb 20 éve) egyszer átverték egy bizományiban.

Hogy megnyugtassam a 40%-os válaszadót, ma már egyáltalán nem ez a helyzet, több tucatnyi vétel után mondom, 20 év totálisan megváltoztatta a használt műszaki piacot. Továbbá én is túlkapásnak tartom, a fogyatékosozást.

2015. jan. 6. 09:24
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem csak fogyatékos, de szóhasználatodból ítélve butaságodnak egy hadsereg sem szabhatna határt. Agresszivitásod viszont egy vibrátorral csillapítható lenne szerintem. :D:D
2015. jan. 6. 15:22
 25/28 anonim válasza:

Bár már 1éces a kérdés azért le írom a tökéletes választ rövide.

A tökéletes márka amiben Sosem fogsz csalódni.

Audio Technica.

Már közel 3éve favoritom ez a márka s mindig veszek a reális ár értékű dolgaikat.

Bár tény ez a márka Japán csak úgy mint a Sony,de ez 4-5x lekörözi a Sonyt s minden más márkát.

Tapasztalatból beszélek.

Nem rég utána néztem egy otthon is forgalomba hozott erősítőnek,az ATH pha100-nak.

Ki is próbáltam.

Ez egy analog erősítő.

Hasonlítottam a Jvc és a Sony hoz...hadd ne mondjam...eltörpültek az ATH melett.

Sajnos asztali erősítőt nem forgalmaznak Magyarországon,valószínűleg a hálózati kimeneti kábelük miatt.

Ám...tervezek berendelni az Amazonrol egy ATH HA5000-es erősítőt 1.000$ ért.

Ezt ki is tudom fizetni...csak a Vám ami zavar kicsit...hogy mennyi lenne.

Van olcsóbb erősítőjük: ATH HA22

Ez azt hiszem 200$ (csöves)

Nah jó....

Tehát röviden

Ha hang technikárol van szó,én azt mondom,bármi is legyen...

Audio- Technika

2016. márc. 26. 14:53
 26/28 anonim válasza:

Elegelsőnek :D 20 alatt már vettem jó pár erősitőt.

Pl Yamaha AX440-est, JVC RX-6012R, Sony STR-K740P, Pioneer VSX-409RDS és még sorolhatnám hogy mennyi erősitőt vettem már 20 alatt. Persze vettem már jóval felette is de most csak a kérdezőnek irtam le pár márkát amit megtudna venni. Szép erős hangzásuk van az 1x biztos :)

2020. febr. 27. 14:03
 27/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

5 éves kérdésre nincs sok értelme válaszolni, de az utókor kedvéért egyet megjegyeznék:

#1 intelligenciabajnok pont egy Videoton erősítővel példálózik, melyek többségének típushibája volt a végfok hőmegfutás miatti elszállása, gyakran leégése, amit szervizben mázsaszám javítottunk, már garanciális korában is.

Igaz, meg lehetett javítani tartósra is, a gyári tervezési hiba korrigálásával. Csak ahhoz már érteni is kellene.

Egy a lényeg, a Videoton ebben a kontextusban egyáltalán nem mérvadó.

2020. febr. 27. 14:44
 28/28 anonim ***** válasza:
24/ 27 csicska vári szarhazi
2024. jún. 13. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!