Bozis kérdése:

Van egy hangfalam de nem tudom hogy kössem rá a DVD-re hogy az legyen az erősítő?

Figyelt kérdés

Gondolom Jack dugóra kéne ráforasztani valahogy de nem tudom milyen fajta Jack dugora. Vagy ha van valami más módszer szívesen elolvasom. Vagy azt is leírhatnátok hogy számítógépre vagy telefonra (ahol csak egy dugó van) arra rá lehetne-e kötni.

Itt a hangfal hátulja : [link] Jpg

2013. júl. 12. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem aktív a hangfal, akkor ne vacakolj.A dvd lejátszókban nincsen erősítő,nem szólaltatják meg a hangfalat.

2013. júl. 12. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
honnan tudom hogy aktív-e? egy mini hifinek a része volt.
2013. júl. 13. 06:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nem aktív hangfal.:(

2013. júl. 13. 09:29
 4/7 A kérdező kommentje:
oké kösz.
2013. júl. 14. 07:48
 5/7 A kérdező kommentje:
És akkor gondolom semmire se használható.
2013. júl. 14. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Használhatóak,csak kell egy erősítő,a lejátszó és a hangfalak közé.

Aktívnál általában a sub dobozba van építve az erősítő.Azon vannak a ki/bemenetek,bekapcsoló,hangerő...stb. Ezért használhatóak "önmagukban" ,csatlakozó kompatibilis eszközök hangosítására.

2013. júl. 14. 10:12
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mostmár értem
2013. júl. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!