Van 2 videoton dc 2080-as hangfalam, milyen erősítő kell hozzá? Azt tudom hogy 8 omos,50wattos, már találtam erősítőt de az 140 ezer ft volt
Ezek 40/60Wos ( de 50W van ráírva) hangfalak, mindenképp egy max. 25w-os erősítőben gondolkodj csatornánként.
Elég ritka a kereskedelemben ilyen ha csak nem audiofil cucc, az meg nagyon drága.
Ha értesz picit hozzá inkább csinálj egyet, segítek benne ha gondolod.
Vagy jó vétel lehet a lapon fent az első:
Ok, milyen fűszerezettséged van otthon?
Tápegység, hang generátor, kézi műszer szkóp...ezek kellenének egy jó erősítő méréséhez.
Jajjajj...ne verd magad ilyen költségekbe mert többszörösébe kerül ezt mind megvenni mint az erősítő amit linkeltem:-)))
Azt hittem, hogy foglalkoztál már kicsit komolyabban is az elektronikával, van rajz ismereted, ismersz legalább 1 tervező programot, marattál már nyáklemezt stb.
Erre írtam, hogy segítek...sajnos 0-ról nem ígérhetem mert ez egy szép de nehéz szakma és itt ezt leoktatni..hm..ki is vágnának a gyakoriról:-))
Ezekhez 140 ezerért erősítő???? Ugyan már!
Ha nagyon akarsz hobbizni építkezhetsz is, de házilag drágább, viszont lehet vele dolgozni is!
Felmész a vaterára és kb 200 féle kisebb sztereo használt erősítőt találsz 10 ezer körül, talán kicsit fölötte, Kenwood, Pioneer, Technics, Sony, Onkyo, JVC stb tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!