Lehetséges átalakítani egy passzív házimozi mélyládát aktívvá, hogy az használható legyen egy újdonsült 5.1 es erősítőmmel? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
Adott egy 150w os sony mélyláda amely passzív, az ő saját régi lejátszó egységébe van az erősítője, a lejátszó már nem kell, viszont az 5.1 es hangfalszett jó lenne az új lejátszómhoz, egy erősítővel. Az 5 "kicsi" hangszóró simán belemegy a 2 eres vezetékeken az erősítőbe, de a subwoofer nem, hiszen passzív, és az erősítőkbe aktív kell , hogy mennyen, ezért akarom aktívvá alakítani, csak nem tudom hogy kezdjem?2014. márc. 16. 17:29
1/2 anonim válasza:
Bele kell építeni egy erősítőt.
Hol kezdd?Nézd meg, hogy, hová fér bele.
Mennyi hely kell a tápegységének (trafó, pufferkondenzátorok, egyenirányító).
Lesz-e elegendő szellőzés, hogy ne melegedjen túl, vagy valahova kiteszel a seggére egy méretes hűtőbordát.
GOndold végig pontról pontra hogy mit és hogyan szeretnél, aztán láss neki...
Vagy: használd a régi lejátszó egységet erősítőként, ha van vonalszintű bemenete, azt kösd rá az új lejátszó subwoofer kimenetére.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen azon már énis gondolkodtam, hogy a leglogikusabb és biztosabb az lenne, ha a régit kivenném, de attól még nem lesz olyan bemenetem/kimenetem, amivel csatlakoztatni tudnám az erősítőhöz. Azt hogyan oldjam meg?
2014. márc. 17. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!