Van nekem 2 MNC Big Gun 320/640 mély sugárzóm kellene hozzá erősítő de nem kocsiba hanem a szobába. Az lenne a kérdés hogy hány W-os erősítőt vegyek hozzájuk? Nem kell hogy feltétlen tökéletesen szóljon csak hogy minimum milyen erős legyen?
Ezek az adatai:
Méret: 12”/300 mm
Mélység: 145 mm
Teljesítmény: 320/640 W
Impedancia: 4Ω
Frekvencia: 25 Hz - 800 Hz
Lengőcséve: 62,4 mm
Érzékenység: 95 dB/W/m
Mágnes méret: 80 oz
Ja hogy ez nem is olyan mint amire én gondoltam...
én valami házimozi erősítőre gondoltam de akkor jól sejtettem hogy nem az kell hozzájuk...
Az egyik haveromnak valami ilyesmi van a 2 500w-os hangfalához....
Értem és akkor én ezt mien kábellal tudom rákötni?
Attól függ mi lesz a forrásod, miről fog menni a zene.
Kimenet az Speakon , ott az 1+ , 1- ra kell kötni fázishelyesen. Bemenetnél xlr, vagy nagy jack csatlakozások vannak. Ha gépről menne a zene akkor 6/3 jack / RCA átalakító kell.
Ilyen:
Ehhez után pedig sima jack-rca a hangkártyához.
Ahha értem igen gépről menne a zene! A doboz az MNC 812 22 literes zárt tehát semmi lyuk nincs rajta!
Értem, ez a láda, hogy is mondjam lehet nem a legideálisabb neki, 22 liter egy 12" -os subnak szerintem kevés. Igaz T/S paraméterek hiányában nem sok mindent lehet kezdeni velük. Ezeknek a suboknak valami ilyesmi kéne legalább, ha nincs pénz rá akkor béleld ki a belsejét. (SAL HT 35)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!