Erősítőt laptopra kötni hogyan milyen kábel?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy erősítőt rá kötni laptopra hogyan lehetne és milyen kábel kell hozzá lefotóztam!
2013. szept. 10. 15:24
1/9 anonim válasza:
A laposba 3.5mm-es sztereo Jack dugó, a kábel másik végén 1-1 RCA dugó. Piros - jobb, fehér - bal. Ez így a 2.0-ás rendszerhez lesz jó. Ha ennél több csatornát akarsz, az már bonyolultabb, de a laposod valószínűleg nem is támogatja.
2/9 A kérdező kommentje:
Toshiba Satellite L40 a laptop
2013. szept. 10. 15:29
3/9 A kérdező kommentje:
Nem értem laposom ??
2013. szept. 10. 15:31
5/9 anonim válasza:
gondolom a laptopot így becézi.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja már értem mit írtál igen ezt mondta egyik haverom is! De én úgy szeretném h valahogy ha meglehet oldani akkor az erősítőt a laptopra! :)
2013. szept. 10. 15:47
7/9 A kérdező kommentje:
mert amit írtál az csak a mélyre lenne jó. én meg még a hangfalakat is akarom valahogy játszatni :S
2013. szept. 10. 15:48
8/9 anonim válasza:
Most ezt légyszíves fordítsd le magyarról magyarra!
Mi az hogy csak a mélyre lenne jó?
Világosan leírták, szerintem egyértelmű: egy jack-2xRCA kábel jack dugós vége bele a laptop fülhallgató kimenetébe, az RCA-s vége pedig az erősítő tetszőleges bemenetére, és kész. Bekapcsol, hallgat, örül.
Ha valami brumm vagy zaj kerülne rá (behallatszik az egérhasználat vagy bármi más), akkor még kell a laptop és az erősítő közé egy leválasztó, ami megszünteti ezt.
Ilyesmire gondolok:
9/9 A kérdező kommentje:
Okkés okkés nem kell leharapni a fejemet nem értek hozzá..
2013. szept. 10. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!