Hogyan kössem össze az erősítőt, a laptopot meg a 2db nagy hangfalat?
rég csináltam már ilyet és nem igazán tudom hogyan is kell. :)
az érdekelne h a laptopba hogyan és mivel csatlakoztassam a erősítőt ha egyáltalán azt kell hozzákötni és nm a hangfalat. a hangfalakból a kijövő 6 hangszóró kábele kis dobozba be van vezetve, szóval csak 2-2 db blankolt vezeték van amit eddig a hifibe dugtam.
kérlek h szépen szájbarágósan írjátok le légyszíves h mit dugok mibe meg hogyan és mivel, mint vmi hülyegyereknek. xd :) köszi :)
Semmi konkrét infót nem adtál eddig. :) Milyen típusúak a cuccaid?
"a hangfalakból a kijövő 6 hangszóró kábele kis dobozba be van vezetve, szóval csak 2-2 db blankolt vezeték van amit eddig a hifibe dugtam." ezt pl egyáltalán nem tudom értelmezni. A hangfalból 6 kábel jön ki? Meg milyen kis doboz? :/
A laptopból egyébként 3,5es jack csatlakozóval jön ki a jel és rca-val csatlakozik az erősítőkhöz. Szóval kelleni fog egy jack-rca kábel, amit elég sok helyen kapni, nem sok pénzért.
Nem tudjuk, hogy:
-Milyen a laptopod kimenete, (vélhetően 3.5-ös jack)
-Milyen az erősítőd bemenete,
-Mi az a "kis doboz" amibe a "kijövő 6 hangszóró kábele be van vezetve",
-Mi az a " 2-2 db blankolt vezeték van amit eddig a hifibe dugtál".
Így nehéz lesz szájbarágósan magyarázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!