Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik erősitő...

Szerintetek melyik erősitő legyen?

Figyelt kérdés

KENWOOD

PIONEER

AKAI

Technics

Sony

JVC

Grundig

vagy ha valaki ismer még más jó márkát és típusát,körülbelül 20ezer ft-ig

válaszokat előre is köszönöm!!!

inkább sztereó erősítőt szeretnék kimondottan zenére!!! :)

#zene erősitő
2014. dec. 2. 00:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ki a fa_t érdekel hogy mi volt 95-ben? 2015 van ember... A káromkodásod meg nagyon gagyi, inkább írtál volna annyit hogy b+, bölcsebb maradtál volna.
2015. jan. 5. 18:15
 12/28 anonim ***** válasza:
3-mas és 4-es mi mind a ketten TÉNYEKET írtunk le a MAI viszonyokról...
2015. jan. 5. 18:18
 13/28 anonim ***** válasza:
Valóban, szerintem is engem akart "offolni" (#4).
2015. jan. 5. 18:19
 14/28 anonim ***** válasza:
Valóban, szerintem is engem akart "offolni" (#4). na te kis lefogyatékosozoló gyere csak elő a net mögül legyél férfi ha már fogyatékos embernek állítottál be itt fent az oldalon. A többiekkel semmi bajom bár kissé okoskodó a válaszuk de hát hifi fanok. de te hallod ki vagy?!!!!
2015. jan. 5. 18:29
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem hallom. :D
2015. jan. 5. 18:37
 16/28 anonim ***** válasza:

"te vagy a fogyatékos te vállald az arcod aztán összecsapunk valahol a városba kint az utcán én viszek box kesztyűt azzal verlek el!!! ad meg a cimet a héten lerendezzük kint pakoljál fel oda megyek aztán lefogyatékoshozhatsz élőbe is !!!!!" színvonal gyerekek, színvonal... :D

Minden esetre elég szomorú tényként áll előttem a dolog, hogy ilyen embereknek bármilyen szinten is köze van egy olyan csodálatos hobbihoz, mint a hifi-házimozi. :)

2015. jan. 5. 18:39
 17/28 anonim ***** válasza:
16/16 ezzel is bizonyítottad hogy gerinctelen lefogyatékosozó gyáva nyápic nem hogy férfi de lassan nő se vagy és te nevezd magad itt válaszolónak?! arra már nincs gerinced hogy kiad magad mert nem vagy bátor de lefogyatékosozni alaptalanul úgy hogy utána írok privátba direkt neked arra már nincs merszed hogy el is gyere ezt és ujra elmond hogy átbasz. vagy fogyatékos vagyok. mond a szemembe az utcán ne a monitor elött legyél.gyere ki bárhova vállald fel az ütés váltást!!!!
2015. jan. 5. 19:40
 18/28 anonim ***** válasza:
a gyávaságnál nagyobb szégyen sose volt van lesz!!!!!
2015. jan. 5. 19:44
 19/28 anonim ***** válasza:
szerinted aki narkót árul és abból vannak millói és vesz high end hifit az téged fog megkérdezni vehet magának?/! a te véleményed olyannyira nem érdekli magát az alap kérdezőt aki a kérdést feltette hogy nem is köszönt meg neked semmit és nem is reagált. de itt már nem az a kérdés hogy neked mi a hobbid hanem ha megsértesz valakit ergo szerinted én fogyatékos vagyok legalábbis már elsőre így válaszoltál akkor felvállalod élőbe is kimondani mert én oda megyek hozzád kint az utcán és lerendezzük.mert azt már ezek szerint ezt nem mered vállalni.??? mert ha így lett volna nem kiposztolod ide?! hanem vissza írsz hol? mikor? rendezzük ezt le!!! mondasz egy utcát én oda megyek felveszem a box kesztyűm mint írtam és újra neki ugorhatsz a fogyatékos szónak immár szemtől szembe élőbe! te tudod mit neked nem is kell utaznod elmegyek én hozzád
2015. jan. 5. 19:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Leszarom, attól még fogyatékos vagy. :D

De hogy hogy jutottunk el a hifitől a narkóig, egy újabb rejtély számomra. :D

2015. jan. 5. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!