Mit vegyek? Konzolt vagy PC-t?
Már nagyon régota készülök venni egy gamer PC-t, mert már régóta egy gagyi van, és tudatosan készültem rá, max. 250 ezret szánnék rá, ebbe nincs benne a többi hardver, csak a gép, de olvasom, hogy egyre jobban el lesz hanyagolva a PC, és a konzol lesz az isten, és félek ennyi pénzért venni, és mi van ha tényleg el lesz hanyagolva?
Úgy felhúzott, hogy ha ez igaz....áhh
Ott a konzol....
Sokkal drágább mint egy PC, vegyél hozzá nagy TV-t, mert kicsivel konzol az nem az igazi, fizesd ki a multit, szarjál ki minden 1-2 hónapban 17.000 Ft-ot játékra, és mire veszel 5 nyamvatt játékot, abból a második évbe veszek egy olyan videókártyát, ami keresztbe kettéhasítja a konzolt, igaz, pc-re is meg kell venni, de olcsóbb, és szebb is, meg sok az akció, steamen olcsón hozzájutsz stb.
És erre olvasom, hogy a PC-t hamarosan temetni lehet, ha játékról van szó.
Mellesleg nekem nem jó konzol, pc egybe, ez így nem oké, mert mint mondtam elég gyengusz a gépem, és kettő nem megy együtt.
Szerintetek most mit csináljak? Muszáj vagyok konzolt venni, vagy nyugodtan vehetek még most is egy drága gamer PC-t?
Nagyon nyomasztó helyzetben vagyok, és nekem bár tetszik a konzol, és elfogadnám, a körülményekhez nem felelne meg.
TV, játék, szoba méret stb.
Nagyon nem tudom már, mi legyen :((
Tudom, de magyarul "semmim sincs"
Akkor kéne TV, gép, monitor, mikrofontól kezdve minden szarig, ezért most egy komplett PC, aztán egy komplett konzol
Játékra lenne pénzem, mert a plus mellé kapok játékokat, köztük le lehet tölteni az outlastot XD
Játék pedig időközönként, mondjuk szerintem úgy lenne beosztva hogy ünnepekkor egy-egy nagyobb címet vennék, és akkor megvan az ünnepi program, jó tudom, ez kockaság, de azért amikor vége a napnak, karácsony este játszani egy konzolon már jó dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!