Pc-t vagy konzolt vegyek?
van 1 pcm meg 1 laptopom,meg 2 hd tvm,viszont ott a pcn a warez,itt romaniaban minden jatek vagy 25k.
Viszont ps4 en ott van az hogy minden honapban 1 ingyen jatek,xbox 360 meg azert lenne mert ott is van rgh,ps3 meg az exclusivok miatt erdekelne,ps4 nel a legjobban erdekel ami most keszuloben van es exclusive az nem mas mint az inFamous ami nagyon brutalnak nez ki,rombolhato kornyezet,brutal grafika,0fps dropp.
Na meg a konzolt nem kell boviteni,mondjuk nalam se kene surun mert egy eros pc 1440x900ban mediumon elbir sokaig.
De az a nagy elonye a pc nek hogy ott van a WAREZ,viszont ps4 nel legalabb ingyen eredetit kapok,kar hogy csak 1 et es lehet az az 1 se erdekel annyira,mondjuk eddig outlast meg ijeneket kaptunk,meg far cry 3,szoval nem tudok donteni.Kerlek ird le az osszes dolognak az elonyet,hatranyat.
Na meg meg ami nagy elonye a konzolnak megse szoktak surun mondani az hogy negyed annyi fogyasztas,blu-ray olvasot kapok,alig van valamihangja,konnyu,kicsi,konnyen elfer.
Ja ps3 mon is van ingyen jatek,2db/ho
Csak az a bajom meg a konzollal hogy meg sohasem fogtam controllert a kezembe(na jo 1szer egy ps2 est de az ojan volt hogy mintha 10 eve ismernem,fifat jatszottunk,egyszeruen az a mozgas,elrendezes fenomenalis volt mintha 10 eve konzolos lennek,de ps4 nek nem tudom,hogy kezre allna e,fpst hogy tudnam jatszani(mondjuk nemsokat jatszok fps el).
Aki meggyőzni fog téged, az nem én leszek. Ha most vennék konzolt, és nem számítana a keret, akkor biztosan nextgent vennék. Persze nem olcsó rá a játék, ez tény, de sajnos ez van.
PlayStationt választanék, de csak az exklúzív címek miatt, az xBox kontrollere számomra sokkal kényelmesebb.
En xbox controllert meg nem fogtam soha szoval nem tudom hogy az milyen lehet,elbizonytalankodtam.
Lattam frame rate videokat is,meg grafika osszehasonlitasokat,pl:BF4 pcn szebb,viszont a Tomb Raider mar szebb konzolon.
Frame rate meg mind2 jateknal kb 45-60fps
Nekem ha nem lenne pcm akkor biztos a pct valasztanam,de mivel hogy van pcm es raadasul laptopom meg 2 okostelom igy elgondolkodtam hogy vegyek e egy konzolt.
Igazabol meguntam hogy az asztal elott a kenyelmetlen szeken gornyedek,elgorbitve a hatam.
Grafika manias nem vagyok nekem eleg lenne egy battlefield bc2 grafika is,csak legyen folyamatos.
A frame ratera se vagyok olyan erzekeny,nekem 22 fps mar jatszhato,de nem art ha megvan a 35-45.
Meg lehet egyedul vagyok ezzel de ha 1 meterrol messzbre nezem akkor nem latom a szaggatast.
Peldaul tesom jatszott far cry3 mat legszarabb grafon 800x600 ba es volt 18-22 fps,de en eszre se vettem ha messzire voltam,es mikor oda mentem tesomhoz akkor lattam hogy csak 19 fps van es megdobbentem
most mi rosszat mondtam de tenyleg?
mondtam erveket,de gondolom te egy elvetemult pcs fan vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!