Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit vegyek? Konzolt vagy PC-t?

Mit vegyek? Konzolt vagy PC-t?

Figyelt kérdés

Már nagyon régota készülök venni egy gamer PC-t, mert már régóta egy gagyi van, és tudatosan készültem rá, max. 250 ezret szánnék rá, ebbe nincs benne a többi hardver, csak a gép, de olvasom, hogy egyre jobban el lesz hanyagolva a PC, és a konzol lesz az isten, és félek ennyi pénzért venni, és mi van ha tényleg el lesz hanyagolva?

Úgy felhúzott, hogy ha ez igaz....áhh

Ott a konzol....

Sokkal drágább mint egy PC, vegyél hozzá nagy TV-t, mert kicsivel konzol az nem az igazi, fizesd ki a multit, szarjál ki minden 1-2 hónapban 17.000 Ft-ot játékra, és mire veszel 5 nyamvatt játékot, abból a második évbe veszek egy olyan videókártyát, ami keresztbe kettéhasítja a konzolt, igaz, pc-re is meg kell venni, de olcsóbb, és szebb is, meg sok az akció, steamen olcsón hozzájutsz stb.

És erre olvasom, hogy a PC-t hamarosan temetni lehet, ha játékról van szó.

Mellesleg nekem nem jó konzol, pc egybe, ez így nem oké, mert mint mondtam elég gyengusz a gépem, és kettő nem megy együtt.

Szerintetek most mit csináljak? Muszáj vagyok konzolt venni, vagy nyugodtan vehetek még most is egy drága gamer PC-t?

Nagyon nyomasztó helyzetben vagyok, és nekem bár tetszik a konzol, és elfogadnám, a körülményekhez nem felelne meg.

TV, játék, szoba méret stb.

Nagyon nem tudom már, mi legyen :((

2014. dec. 1. 23:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
MOst csak kérdem szerinted a konzol mellett nem tart ki XD?
2014. dec. 2. 21:19
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem értesz....

Tudom, hogy a konzol mellett a PC-nél tovább is kitart, de élesben szeretnék gamelni, de próbálom elkerülni a konzol vásárlást, ezért van ez a kérdés, hogy megnyugtassanak, hogy a PC is sokáig fog még élni játék terén is, de azt mondják, igen.

2014. dec. 2. 22:39
 13/25 szántóvető ***** válasza:
a játékipar lassan lekörözi a filmipart bevételben,nem tudom elképzelni hogy a PC-k támogatása lecsökkenne.semmi logika nincs benne.
2014. dec. 2. 22:43
 14/25 A kérdező kommentje:

Hát ez az, sokkal többen játszanak még PC-n és én is jobban szeretek azon, nagyobb teljesítményekre képes, grafika, olcsóbb, nem csak 60FPS, régebbi játékokat is játszhatod rajta.

Szerintem ha kezdene megszűnni a támogatás PC-re, akkor itt vér folyna, mert ezt biztos nem hagynák annyiba a PC-sek, ez kicseszés lenne, de rohadt nagy.

Ott vannak még az RTS-ek is.

Ezenkívül akármelyik TPS van PC-re, egy "hivatalos" kontrollert, pl.: XBOX360, akármikor ráteszem.

Az meg hogy jön az FPS mod GTA V-re az már csak hab a tortán, főleg majd a grafika, meg az FPS.

Foghatják a fejüket a konzolosok...

Az meg hogy a PC egy vagyon, rohadtul nem kifogás, mert kétévente kell új cuccot átlagban egy gépbe pakolni, 2 év alatt meg:

1. Egy saját keresettel rendelkező ember ne mond már, hogy nem tud félretenni 2 év alatt egy hardverre.

2. Ha gyerek az illető, elmegy nyári munkára, kap pénzt és összegyűjti, 2 év alatt csak összerakosgatja.

3. Ha nem mehet munkára, akkor nem tudom, de szerintem 13-14 év alatt el se kezdjen ekkora értékekben gamelni.

2014. dec. 2. 23:29
 15/25 A kérdező kommentje:

Meg arra nem gondolnak a gyártók, hogy ha megszűnne a PC, mint játékplatform, akkor mindenki kénytelen lenne konzolon játszani, és ha valaki tényleg élesben nyomja, akkor biztos kell sok játék, azt meg veheti megfele több tízezerért és az a baj, hogy a gyártónak ez pont jó.

Nem létezik....hogy valakik ekkora férgek legyenek, hogy baszogatják a játék piacot.

3-5 éve is volt xbox meg ps, mégis tökéletesen megvoltak egymás mellett a PC-vel, így volt a leghelyesebb, mert valaki ezen, valaki azon, most hogy kijöttek ezek a next-genek, a PC-t akarják lenyomni, de remélem nem fog összejönni.

Azt se mondom, hogy a konzolt nyomják le, mert a legjobb az lenne, ha maradna mindkettő egyenrangú játékplatformnak azt csá.

2014. dec. 2. 23:35
 16/25 anonim válasza:

Kedves 4-es! Igazad volt, tényleg elírtam. Nem 940, hanem csak 900 p 30 fps mellett.

Watch Dogs

[link]

(XBox one-n 792p-vel jelent meg, de egy későbbi patch-el azt hiszem felvitték 900-ra)

Assassin's Creed Unity

[link]

No és ha jobban megnézzük, az a 30 FPS sincs meg 30 mindig, sőt, néha inkább 20-hoz közelít. 900p mellett.

https://www.youtube.com/watch?v=clQfCP3NFuc

Nem mondom hogy a konzolok rosszak, mert nem azok. Megvan az a réteg akiknek készülnek, s akiknek igenis megéri konzolt venni. Azonban a kérdező nem abba a rétegbe tartozik. 250 ezer Ft-ért, de már 200 ezer ft körül is jobban megéri PC-t venni, hacsak nem kizárólag az exkluzív címekért akarja venni.

2014. dec. 3. 16:46
 17/25 A kérdező kommentje:

Igazából ragaszkodom ezekhez, kedvenceim a "megszokott címekhez":

Battlefield

Call of Duty

Prince of Persia

Assasin's Creed

Medal of Honor

Far Cry

GTA

Outlast (kedvencem, nagyon szeretem, minden téren, nem tudom, hogy hogy lehet mindent ilyen élethűen, és jó történetet írni hozzá, le a kalappal, bár kijött ugyan konzolra is)

Need for Speed

The Crew

Counter Strike

És még sorolhatnám...

Az exkluzívokat is persze kipróbálnám, de ezek a kedvencek

2014. dec. 3. 16:54
 18/25 A kérdező kommentje:
*Megszokott címek
2014. dec. 3. 16:54
 19/25 A kérdező kommentje:
Amit a legjobban játszanék már, az az outlast 2, á, már nagyon várom..
2014. dec. 3. 16:55
 20/25 anonim ***** válasza:
250-ből vegyél egy ps4-et és mellé még egy "gamer" pc is kijönne :D
2014. dec. 3. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!