Van, aki rajtam kívül észrevette?
Hogy van egy tablet típus (ami megjegyezném a tablet kategória alja) amit eladtak több noname cégnek és piacra dobták úgy, hogy rányomták a saját nevüket.
www.bemutatoterem.net/images/1387180895.jpg
Ezt találtam róla ne az irományt figyeljétek hanem maga a tabletet. A kialakítást. Vicces volt, amikor bementem az euronicsba es ugyan olyan tablet ott állt egymás mellett egyik myaudio másik beex néven.. Egyik 13999 másik 15999. Pedig csiszre ugyanaz. Aztán a myaudio még rá is nyomja azt a feliratot, hogy a myaudio tervezte. Most nem fikázni akarom, mert ilyen olvasásra, szkájpozásra tényleg remek, csak szabad ilyet, hogy egy és ugyan az a tablet de 20 fajta nonéven fut? Tudnék sok nevet még ide írni hogy hány fajtában láttam.
Észrevételeket és a válaszokat köszi! :)

Szia!
Vásárold fel-szereld össze-kereszteld el...mód.
Vásárold fel-add saját terméknévként...(pl.:Auchan qilive)
Egy kis érdekesség: [link]
stb.
Ha nagyon sokat vásárolsz valamiből olcsón adhatod a nagyérdeműnek.
Tökéletesen egyetértek veled nem kell "fikázni" ezek a termékek az ár/értékükben tökéletesen teljesítenek.Néha még felette is.:)
Mondjuk nem nagyon érdemes "elszállt" márka-őrültnek lenni csak ha alaposan utánamegy az ember...
lásd-samsung/apple kijelző meg miegymás mizéria...

1, Mindent kínában gyártanak, gyártatnak.
2, A különböző forgalmazók a saját márkanevükkel gyártatják le ugyanazon a kínai gyártósoron a terméket, (sokszor ugyanazt) és ez olcsóbb is, 1x kell tervezni, gépsort beállítani, csak apróságok, a felirat más.
myaudio:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!