Észrevette valaki rajtam kívül hogy vv Vera abszolút állandóan ezt a szót használja, hogy abszolút?
igen,én is észrevettem.:DD
3 mondatába 10× elhangzik..
Igazándiból abszolut észrevettem.
Rosszul vagyok tőle. Főleg az "igazándiból"-tól. Az "abszolut" még el is megy.
a Serike meg mindig azt mondja too much
Kingu hogy B'zdmeg
Attila Már megint hazudsz, Hazudsz
Meg egyfolytábab azt mondja Attillára, hogy szociopata. Olyan szívesen megkérdezném tőle, hogy mit jelent, de nem tudna rá válaszolni.
Fecó meg mindig azt mondja, h "úristen".
Fecóka meglátja a zöld kendőt, "úristen". Serike kihúzza a fújós labda feladatot, Fecóka: "úristen". Fecókát terített asztal várja nyugiszobában: "úristen" Volt, hogy négyszer mondta egymásután.
Serike meg az agnol tudás, te jó ég, ez a too muchozás annyira irritál. Próbálja zat sugallni, hogy jó angolból, de nem tom feltűnt-e bárkinek, a box gála után ezt mondta: "Kiütötttem a Prince-t!" Kinga beceneve ugye Királylány volt, ami a Queen lenne. A Prince meg herceget jelent, ha még Princess-t mondott volna, az elfogadható lenne, mer az hercegnő, de így duplán is beégett. Kár, hogy nem tűnt fel sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!