A Scooby Doo-ban valaki más is észrevette Fred és Diána kapcsolatát rajtam kívül?
Úgy értem hogy nyilván több van köztük mint barátság. Konkrét dolog sose volt(pl. csók meg ilyesmi /kivéve persze a legújabb sorozatban, a Rejtélyek nyomában-ban, de most azon kívül/), viszont mindig voltak ilyen kisebb utalások, például amikor megrémült Diana odabújt Fredhez, meg (és ezek már a mozifilmekben voltak, egy sorozatrészben nem lenne idő ilyesmire a rejtély mellett) olyan is volt többször is, hogy az egyiknek megtetszett valami csaj/pasi és a másik féltékeny volt. (pl. A zombik szigetén, A vámpírmusical, Abrakadabra hoszabb filmekben).
Az új sorozatban megtették de nem értem korábban mért nem hoztak ki belőle valamit...
Vélemény valaki ezekről?
Ja, meg olyan is volt többször is, hogy Diána elkezdte cirógatni Fred sálját.
Nem tudom, én már a Rejtélyek nyomában sorozat előtt is észrevettem kettőjük közt ezt a dolgot.
És amikor mondtam húgomnak csodálkozott, hogy ő nem vett észre ilyet? Nem egyértelmű? :D
Emlékszel azokra a jelenetekre, mikor Bozontot és Scooby-t mutatták, ahogy rohannak a szörny elől, hogy a Fredék által felállított csapdába csalogassák, miközben ők csak "várnak"?
Nos, nem csak vártak, Fred addig keményen pakolta a csajt. Nem csoda, hogy soha nem ők voltak a csalik. :D Vilma meg elvolt magában, nyomkodta az okostelefonját khm khm a tégla nokiáját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!