Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Scooby Doo-ban valaki más...

A Scooby Doo-ban valaki más is észrevette Fred és Diána kapcsolatát rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy nyilván több van köztük mint barátság. Konkrét dolog sose volt(pl. csók meg ilyesmi /kivéve persze a legújabb sorozatban, a Rejtélyek nyomában-ban, de most azon kívül/), viszont mindig voltak ilyen kisebb utalások, például amikor megrémült Diana odabújt Fredhez, meg (és ezek már a mozifilmekben voltak, egy sorozatrészben nem lenne idő ilyesmire a rejtély mellett) olyan is volt többször is, hogy az egyiknek megtetszett valami csaj/pasi és a másik féltékeny volt. (pl. A zombik szigetén, A vámpírmusical, Abrakadabra hoszabb filmekben).

Az új sorozatban megtették de nem értem korábban mért nem hoztak ki belőle valamit...

Vélemény valaki ezekről?

2013. jan. 6. 22:06
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja, meg olyan is volt többször is, hogy Diána elkezdte cirógatni Fred sálját.

Nem tudom, én már a Rejtélyek nyomában sorozat előtt is észrevettem kettőjük közt ezt a dolgot.

És amikor mondtam húgomnak csodálkozott, hogy ő nem vett észre ilyet? Nem egyértelmű? :D

2013. jan. 6. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy ez nyílt titok. :D Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy Fred és Diana között több volt, mint barátság. :)
2013. jan. 6. 22:38
 3/4 Sowilo ***** válasza:

Emlékszel azokra a jelenetekre, mikor Bozontot és Scooby-t mutatták, ahogy rohannak a szörny elől, hogy a Fredék által felállított csapdába csalogassák, miközben ők csak "várnak"?

Nos, nem csak vártak, Fred addig keményen pakolta a csajt. Nem csoda, hogy soha nem ők voltak a csalik. :D Vilma meg elvolt magában, nyomkodta az okostelefonját khm khm a tégla nokiáját :D

2014. okt. 11. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem ezt mindenki tudta.
2016. ápr. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!