Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a netbook-ról?

Mi a véleményetek a netbook-ról?

Figyelt kérdés

Jó vagy rossz "tulajdonságai", esetleg árak?!

köszi

2010. jan. 2. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:

attól függ hogy mire szeretnéd használni.

ha az a lényeg hogy olcsó, hordozható, kicsi, könnyű, de gyengébb teljesítményű (tehát nem akarod a GTA4-et tolni rajta) akkor neked találták ki, netbookot vegyél.

de ha annyira nem fontos hogy kicsi legyen de azért játszani is szeretnél rajta (meg komolyabb programokat gyorsabban futtatni) akkor notebookot kell venned!

remélem segítettem

2010. jan. 2. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha meg azt akarod, hogy kicsi és erős is legyen, akkor meg subnotebookot.
2010. jan. 3. 03:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó tulajdonságai: valóban kicsi és könnyű, nem egy aktatáskányi méretű mint a laptop/notebook. Szóval tényleg könnyen hordozható.

Hátrány: internetezésre ugyan elég a teljesítménye, de más felahsználási területekre nem. Nincs benne optikai meghajtó, kicsi benne a merevlemez, tehát tényleg csak arra való, hogy arról böngéssz, msnezz, meg esetleg hogy szöveget szerkessz.

Ja, és a kis méret miatt kicsi, ezáltal nehezebben kezelhető a billentyűzete.

Árak: jóval 100 ezer alatt. Láttam már harmincegynéhányezerért is, bár az tényleg eléggé gyengus volt. (asszem 8GB merevlemez pl.) Olyan 60-70 ezer körül lehet korrekt példányokat kapni.

2010. jan. 3. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Előzőhöz: harmincezerért? :O Én most tervezek netbook vásárlást [ha összegyűlik rá elég pénz], nézelődtem már karácsony előtt is Media marktban, és amit én láttam legolcsóbb, az asszem valami Albacomp netbook volt, amit nem ajánlok senkinek, mert most Albacomp laptop-om van, és reped mindenhol meg minden baja van...

Én most egy Lenovo Ideapad-ot nézegetek, mert arról nem hallottam még nagyon rosszat, kicsit nevesebb, kb 85-90 ezer forint és a hasonló árúak közül ezt találtam csak, aminek 6 cellás az akksija...

2010. jan. 13. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!