Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a netbook-ról? /Ár/Érték esetleg tapasztalat

Figyelt kérdés

Konkrétan a gépről és nem az ACER-ről mint márkáról: :) Szerintetek Windows-t fel tudok rá húzni (XP-t vagy 7-et)?

[link]

2011. júl. 10. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyet megvenni, manapság már lassan a mobiloknak ekkora a kijelzője.
2011. júl. 10. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:

ilyen kaliberű netbookom van nekem is és a win7 megy rajta simán.

szerintem megéri az árát, ha a hordozhatóság a legfőbb szempont

2011. júl. 10. 20:40
 3/12 legendavagyok01 ***** válasza:

Na azért azt megnézem, amikor a mobiloknak 10 colos kijelzője lesz. Illetve azt nehéz lesz mobilnak hívni...:)

Ezek a gépek második, vagy harmadik gépnek készültek/használhatóak. Ha van egy normális asztali géped vagy normál notebook-od, amivel komolyan tudsz dolgozni, akkor ez jó utazáshoz, internetezéshez, filmet nézni (főleg ha nem full...), office-hoz, egyéb apró munkákhoz.

Én is egy lenovo s9e-ről írok most, fekve, ágyon jobb mint az asztali gép, főleg így a kánikulában...:)

Ilyenekre jobb az xp, de a 7 home is megfelel. Mindkettőt fel lehet tenni pendrive-ról is (bár az xp macerásabb), úgy hogy gond egy szál se.

2011. júl. 10. 20:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Bölcsész leányzónak kell, otthon van asztali gép, azonban az ország egy másik részében tanul, albérletbe kellene Neki ,,második gépként". Valószínűbb hogy XP lesz rajta. Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!
2011. júl. 10. 20:46
 5/12 legendavagyok01 ***** válasza:

Tudom, hogy senki nem lopja a pénzt, de ha valahogy belefér, nagyságrendileg jobb élmény, komolyabb teljesítmény és ha főleg az albérletbe kell, és nem állandó cipelgetésre, akkor ez meggondolandó:

[link]

2011. júl. 10. 20:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz bár Celeron a proci, viszont duplamagos. De a kis méret számít. Kiváncsi lennék erről a netbookról mi a véleményed?
2011. júl. 10. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:

én személy szerint nem vennék netbookot, mint az itt lévők többsége sem, de megértem hogy valakinek nem kell egy nagy obb laptop, és üzemidőben verik is őket a netbookok, esetleg nézegesd meg a többi hasonló kategóriás gép mit tud, és mennyi garit vállalnak rá, mindenképp próbálj teszteket nézni róluk mielőtt kiválasztjátok melyik lesz, meg jó ha elmentek egy boltba és végigpiszkálni, kipróbálni mindent rajta, ne utólag legyen csalódás, összességében nekem is Acer van 3 éve, semmi bajom vele, de ez a kis netbook egy bölcsész lánynak valszeg tökéletes lesz

amúgy sztem nyugodtan maradhat rajta linux is, énis dobtam a gépre második rendszernek, meg ismerkedek vele, és persze win után szokatlan, de egy netbookra tökéletesen megfelel, én inkább ajánlom azt, mint egy ősrégi xp-t

2011. júl. 10. 21:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hasonlóak a specifikációk, bár ebben nincs bluetooth. De nincs is rá szükség, és árban ez fekszik a legjobban.
2011. júl. 10. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, igazából ugye konfigurációra is közel ugyanazok kaphatók azonos árkategóriában, és ott mindegy kb a márka, belül ugyanaz van, bluetooth sztem nem feltétlenü szükséges dolog, bár ha valakinek az akkor megcáfolhatja, én még nem nagyon használtam semmire, max 5éve mikor újdonság volt a telefonon akkor örültünk neki, sztem külön acer-es fórumokon érdeklődj hátha valaki tud tapasztalatot is átadni a gépről, de sztem akkor is korrekt :)
2011. júl. 10. 22:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, a konfigok azonosak nagyrészt, abban nem is nagyon kell gondolkozni Nekem még Fujitsu Siemes Amilo UI3520-am van, az is több mint 2 éve bírja, bár nem folyamatos használat mellett.
2011. júl. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!