Mi a véleményetek a netbook-ról? Megéri?
Nekem CSAK netezésre és chatelésre kellene...a lényeg hogy SZABADULJAK MEG AZ ASZTALTÓL. Pl ágyba netezzek :P
40ezer alatt kellene netbook...és legyen a képernyője kb. 10 colos..van ilyen? Vagy egyéb olcsó netbook?
Én vettem egy netbookot, de megbántam. Nagyon kicsi a billentyűzete, kínszenvedés rajta gépelni. Pár hónapja volt egy 7"-os kijelzőjű fehér-zöld Asus Eee PC 700X 35-40 ezer között, de már nem nagyon lehet kapni. Nekem 900HA van, ez 62 ezer volt, ennél olcsóbban nem nagyon tudok. Op. rendszer nem volt rajta. Egyébként jó.
A helyedben inkább egy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret inkább.
Asus Eeee Pc netbook érdekel? Teteje zöldszínű,billentyű hófehér. fix 36000ft 1hónapja vásárolt,két év garis, op.rendszer nemvolt rajta, de xp-t felraktam. Netezésre,filmnézésre, msn-ezésre kiválló.Msn live felvan telepítve. Kaptam egy laptopot ezért feleslegessé vált. Ha érdekel jelezd. Képeket tudok csinálni róla.
Üdv!
Érdekelne :)
Képeket készíthetnél róla, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!