Mi a véleményetek az alábbi netbookról? DELL Inspiron 1011 Netbook.
Processzor típusa :Intel Atom
Processzor órajele:1.6 GHz
Képernyő méret :10.1"
Képernyő típusa:LED
Képernyő felbontása:1024 x 576 (WSVGA)
Memória mérete :1 GB
Memória típusa:DDR2
Memória órajele:533 MHz
Memória modulok:1x1 GB
Merevlemez mérete :160 GB
Merevlemez típusa:S-ATA
Merevlemez fordulatszáma:5400 rpm
Optikai meghajtó :Külső, opcionálisan
Grafikus vezérlő :Intel GMA 950
LAN:10/100 LAN
Bluetooth :2.1 EDR (Enhanced Data Rate)
WLAN :54 Mb/s (802.11b/g)
Kártyaolvasó :3in1 (SD,MMC,MS)
Web kamera :1,3 Mpixel
Operációs rendszer :Linux
Akkumulátor :Li-Ion akkumulátor
Akkumulátor cellaszám:3 cellás
Vastagság:28 mm
Szélesség :260 mm
Mélység:183 mm
Tömeg :1.2 Kg
USB csatlakozó:3 db
VGA csatlakozó:Van
HDMI csatlakozó:-
Processzor kódneve:N270
Elképzelhető, hogy január-február környékén csökken az áruk? Mi a különbség a notebook és a netbook között? Tulajdonképp csak internetezésre használnánk, arra teljesen jó, igaz? :) 2 év gari van rá.
Köszönöm a segítséget!
Szia. Ez egy netbook, elég kevésre használhatod, munkára semmiképp.
De netezni, csacsogni bőven elég lesz.
Az ára várhatóan nem fog csökkenni, újra növekvő tendenciát mutatnak a hardverárak.
Én személy szerint nem vennék 10''-os netbook/notebook verziót.
Köszönöm a választ! Azért nem kapkodom el a vételt. Tényleg csak netezésre, levelezésre, képek tárolására használnám.
Nem akarok olyan picit 8.9"-osat, de nagyobbat sem semmiképp... ez ideális méretben, árban, tudásban. És a Dell tudomásom szerint megbízható és az átlagnál jobb.
Várom a további válaszokat .)
A dell nagyon jó márka, mindenképp csak ajánlani tudom.
Fő különbség a netbook/notebook között a képernyőméret.
Én személy szerint nem vennék netbookot, pici nekem az a 8-9-10''-os képernyő, a laptop 15'' környékével, de ezt embere válogatja, netezésre tökéletes mint a nevében is benne van.
Szia!
köszönöm a választ!
Nekem, mint már mondottam, jobb a kis képernyő, ill a kis méret. Hordom majd ide-oda, nem hátrány, ha egy kisebb táskában is elfér :)
Acer-em volt, de sajnos tönkre ment és nem is hajlandóak garanciában cserélni..:( Így márkát is váltok, a Dellről eddig csak jót hallottam.
Köszi :)
Szia!
Ha megvetted már, jó szórakozást hozzá, ha még nem, akkor válaszd ezt! :)
Nekem egy hónapja van meg a kicsikém, és csak jót tudok róla mondani. Az meg nem igaz, hogy csak netezésre jó, ezen bármi elfut, és párhuzamosan is, és ugyanolyan gyors marad. Pöpec kis gép :)
Jah és kérdezted, h mi a különbség netbook/notebook. A netbookot eredetileg internetezésre találták ki, ezért nincs benne többek között cd olvasó, van viszont (az enyémben) 6 cellás aksi, amivel a semmi közepén elnetezgeteg úgy 9-10 órát. Ha mást is csinálok mellette (játék, szövegszerkesztő, zene ilyesmi), akkor ez csökkenhet 6-8 órára:). Ez a különbség. Mert a notebook ugyebár az asztalit helyettesíteni hivatott.
köszönöm a válaszokat!
Későn rendeltem meg, az ára felszökött, és az 'olcsóbb' fajtából már nincs, csak az újabb típusúból, az meg bizony sokkal drágább. Azért megrendeltem, 1012 az új száma, remélem hasonlóan jó lesz, mint ahogy az előzőről írtátok .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!