Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Stagg gitár jó választás egy...

Stagg gitár jó választás egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
ha nem akkor mondjatok olyan fajta gitárt ami kedvező áron is megvehető!!! Nagyon fontos lenne!!!!!

2014. máj. 18. 18:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hát ez kész... :)

Egyáltalán nem érdekel, milyen választ fogadsz el. Csak azt sajnálom, hogy elvesztegettem az időmet és megpróbáltam türelmesen és jóindulatúan elmagyarázni a problémát...

2014. máj. 23. 18:18
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
14évesen ilyen arrogáns beképzelt és butácska lettem volna apám agyonvert volna miután kitagadott.
2014. máj. 23. 18:44
 23/28 A kérdező kommentje:

Nah akkor tényleg nem értitek!

Jah meg azt akartam mondani hogy aki engem nem ismer az meg se szólaljon!!!!

Hányszor kell még azt mondanom csöppségeim hogy ne írjatok?

Nem lehet felfogni?

Ne irjatok ilyet és be van fejezve a téma lezárva!

2014. máj. 24. 08:33
 24/28 anonim ***** válasza:
Hétvégére feladott lecke kész van már?
2014. máj. 24. 08:38
 25/28 A kérdező kommentje:

és neked édesem?

Ha egy kicsit a csöpp kis agyaddal gondolkodnál akkor tudnád hogy nem vagyok kicsi ;)

De hogyha lenne egy hangyányi agyad akkor nem írnál!!

Én csak röhögök rajtad ha ilyen dedós tudsz lenni!! :)

Amugy meg felelősség tudó vagyok ha nem hinnéd el akkor elmondom hogy a rokonaimnak a kutyáit mind én tanítotam be és annyira szeretnek hogy ungrándoznak mikor meglátnak nah nem irok tovább menj tanulni édesem nehogy megbukj!! :)

2014. máj. 24. 15:32
 26/28 anonim ***** válasza:

Olyan felelősségteljes vagy, hogy rád mernek bízni 2-3 kiskutyát? hajaj!

Nem vagy semmi.

Nekem csak egy tűzjelző rendszerem négy-ötszáz ember életét viseli gondján, meg egy megfigyelő rendszerem több 10 milliárd forintot őriz.

De te azt komoly ember vagy hé! :)

2014. máj. 24. 15:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Kereső: stagg. Időráfordítás max. 20 perc, inkognitóban is inkább a hülye szerepét erőltetni és egyéb szerencsétlenkedések: 0db.
2014. máj. 24. 18:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem hiába vergődsz privátban, szánakozva olvaslak.
2014. máj. 24. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!