Stagg gitár jó választás egy kezdőnek?
Kedves Kommentelő!!!
én nem sértődtem meg én becsülöm azokat akik nekem írtak azokat nem nagyon akik hülyeségeket irtak!!!
De ha akartok egy "normális" kérdést kapni akkor tessék:
Sziasztok szeretnék egy gitárt venni lehetőleg olyat ami akusztikus és én a stagg gitárt láttam meg először a jofogáson és ezért kérdezem hogy jo lenne nekem ez a gitár mert én kezdő vagyok a válaszokat előre is köszönöm!
Igy már jó? megfelel? ha nem akkor pussz
Kérdező:
Próbálok nagyon türelmes és jó fej lenni továbbra is, bár nem igazán érdemled meg.
Elég nehéz megértetni veled mi a probléma, ha ennyire meg se próbálod felfogni.
1. A Stagg az egy gitár MÁRKANÉV, nem egy konkrét gitár.
Ezen a márkanéven több tucatnyi KÜLÖNBÖZŐ gitárt gyártanak. Elektromost, akusztikust, elekto-akusztikust, klasszikust, basszust. Mivel nem közöltél arról SEMMIT, melyikről van szó, senki se tud konkrét véleményt mondani arról a gitárról... Érted már?
Nézd meg a honlapjukat, ez mind Stagg gitár.
A márkáról meg nem a legjobbakat hallani, de egy nagyon kezdőnek jó is lehet, bár akadnak ennél jobbak is hasonló kategóriában.
2. Azt kérdezted "kedvező áron is megvehető".
De honnan tudná bárki is, hogy számodra mi a kedvező ár?
Van, akinek 20 ezer Ft, van akinek 200 ezer Ft. Ha nem írod meg, mi az a maximális összeg, amit rá tudsz költeni, szerinted mi alapján adjon neked tippeket bárki is?
3. Azt, hogy te akusztikus gitárra vagy bármi másra GONDOLTÁL, honnan kéne bárkinek is tudni, ha nem írod oda?
Ha segítséget vársz, próbáld meg világosan, egyértelműen megfogalmazni a kérdést és pontosan megmondani, miről akarsz információt kapni.
Na, végre, valami konkrétum.
Ezzel a linkkel kellett volna kezdened a kérdést és nem kellett volna két napig vitatkozni hülyeségeken.
Ez a gitár eléggé az alja kategóriának tűnik, de ezen az áron egy kezdőnek jó lehet szerintem.
Magamhoz nyúltam :D:D
Se fogalmazni nem tud, se kérdezni...és még hisztis is. Röhejes vagy kérdező.
Amúgy halkan megjegyzem, hogy az egyetlen aki hülyeségeket írkált a kérdés alá, az te magad voltál.
Vedd meg azt a stagg gitárt, úgy se fog attól jobb kelleni neked.
Végre volt egy rendes kommentelő a másik hogy elnézést de én nem hisztiztem ;) én röhejesnek találom azt hogy milyen hülyén tudtok viselkedni ilyenkor!
De nehogy kitörjön megint a veszekedés ezért ha valaki nem látta volna hogy írtam a kommentembe hogy JÓFOGÁS.HU!!!!!
Legyetek oly szivesek hogy aki veszekedni jött ide az inkább ne írjon!!!
Előre is köszönöm azoknak a kommentelőknek akik azt hiszik hogy olyan nagy a pofájuk de megsúgom nektek a normális választ fogadom el és nem az ilyeneket !
Pusszancs:Valaki :)) (én nem vagyok olyan akinek gondoltok és azt hiszitek hogy mégis akkor menjen elmegyógyintézetbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!