Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Stagg gitár jó választás egy...

Stagg gitár jó választás egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
ha nem akkor mondjatok olyan fajta gitárt ami kedvező áron is megvehető!!! Nagyon fontos lenne!!!!!

2014. máj. 18. 18:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Cort. Az alá ne add, ma már a Squierek is elég gyengék (10 éve még azok voltak a legjobb olcsó gitárok).
2014. máj. 18. 18:56
 2/28 anonim válasza:
A squier bullet jó kezdőknek nekem is olyan van. Egyébként a squierek pont hogy jobbak lettek. 8-10 éve még rétegelt fából készültek, ma már tömör fából ami nagyon nagy elöre lépés.
2014. máj. 19. 07:02
 3/28 anonim ***** válasza:
Egyedül a Bullet volt rétegelt lemezből, a többi tömör fából készült mindig is. A kidolgozás minősége és a szerelékek viszont kritikán aluliak lettek, még a drágább szériáknál is (nekem egy 2004-es Deluxe Stratom van, már annál is érezhető volt a hanyatlás a 2002-es akusztikusomhoz képest, pedig mindkettő az akkor kapható legdrágább Squier volt).
2014. máj. 19. 07:08
 4/28 A kérdező kommentje:
de akusztikus gitárra gondoltam!
2014. máj. 19. 17:19
 5/28 anonim ***** válasza:
30%

Én meg egy jó szaftos marhapörköltre.

Milyen kár, hogy nem tudunk egymás gondolataiban olvasni, hát így jártunk.

2014. máj. 19. 17:25
 6/28 anonim ***** válasza:

Az első lépés az, hogy tanulj meg kérdezni, kb. így.

Ez a Stagg gitár (link, modellnév, ár) jó választás egy kezdőnek?

Ha nem, mondjatok egy olyan gitárt, ami maximum. xxxxx Ft-ért kapható és jobb.

2014. máj. 19. 18:52
 7/28 anonim ***** válasza:

Helyesbítek:

"Ez a Stagg gitár (link, modellnév, ár) jó választás egy kezdőnek?

Ha nem, mondjatok egy olyan fémhúros akusztikus gitárt, ami maximum. xxxxx Ft-ért kapható és jobb."

2014. máj. 19. 18:53
 8/28 A kérdező kommentje:
ha csak ilyen marhaságokat tudsz irni akkor fordulj orvoshoz én csak egy kérdést tetem fel és ennek ellenére megveszem a stagg gitárt és aki csak hülyeségeket akar írni mint az én kommentem alatt 2 hülye akkor ne is irjanak köszcsi :)
2014. máj. 21. 15:29
 9/28 anonim ***** válasza:

Jézusom, csak úgy sugárzik az értelem...

Igen, neked pont jó lesz a "stagg gitár".

2014. máj. 21. 15:54
 10/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ahelyett, hogy megsértődnél és beszólogatnál, inkább köszönd meg, hogy megpróbálta valaki megmagyarázni, hogyan kell egy értelmes magyar möndatot összerakni, amiben elég információ van ahhoz, hogy segíteni lehessen.

Ha ez neked továbbra se fog sikerülni magadtól, akkor sajnos zavaros kérdésre ahhoz illő válaszokat fogsz kapni.

Nem szégyen, ha valaki gyakorlatlan valamiben (sajnos manapság az értelmes kérdésfeltevés is egyre inkább ilyen), de az már sokkal nagyobb gáz, ha ahelyett, hogy megpróbálnál tanulni a dologból, inkább besértődsz és képtelen vagy felfogni, hogy nem jól csináltál valamit. :)

2014. máj. 21. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!