Falcon alaplapos Xbox 360?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy Falcon(2008 10. 13.) alaplapos xbox-om, használtan vettem üzlettől(erre volt pénzem).Az lenne a kérdésem, hogy még ez a széria is NAGYON hajlamos a 3led hibára?Mert annyi mindent olvastam a neten és most már kicsit féltem miatta.Extra hűtéssel megelőzhetem a problémát?Szerintetek mennyi az esélye, hogy baj történik?Előre is köszönöm a választ!

2013. aug. 3. 19:56
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Látom, nem értékeled a segítő szándékomat :)

Arra akartam kilyukadni, hogy elég nehéz lesz ezt így eladni. Nem azért, mert Falcon, hiszen én is adtam el már Falcon-t:

[link]

Hanem azért, mert se flash, se vinyó, se RGH/JTAG, és még fura is a hangja, ami nem biztos, hogy műszaki probléma. A LITE-ON drivenak valóban más a hangja, mint a régebbieknek. De ha tényleg nagyon hangos, lehet, hogy hiányzik belőle, esetleg kilazult a 4 hosszú csavar valamelyike, ami a házzal összefogatja, emiatt berezonálhat. Én a helyedben utánajárnék....

Hidd el, elég sok Xboxot láttam már szétszedve.

2013. aug. 16. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!