Falcon alaplapos Xbox 360?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy Falcon(2008 10. 13.) alaplapos xbox-om, használtan vettem üzlettől(erre volt pénzem).Az lenne a kérdésem, hogy még ez a széria is NAGYON hajlamos a 3led hibára?Mert annyi mindent olvastam a neten és most már kicsit féltem miatta.Extra hűtéssel megelőzhetem a problémát?Szerintetek mennyi az esélye, hogy baj történik?Előre is köszönöm a választ!

2013. aug. 3. 19:56
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
felek, hogy hamar tonkremehet...vagy a Falcon-os gepek mar nem olyan nagy szamban lettek hibasak?
2013. aug. 6. 01:19
 22/51 anonim ***** válasza:
Nézd végig a hirdetéseket az Apródon, a 3 ledes Xboxok túlnyomó többsége a HDMI nélküli Xenon, amit csak bő 1 évig gyártottak, míg a Falcon-t több, mint másfél évig nyomták.
2013. aug. 6. 06:43
 23/51 anonim ***** válasza:

A Falcon gépeket 2007 Szeptembertől 2008 Júniusig gyártották utána az Opus következett még itt is az volt a probléma mint a Falcon gépeknél hogy a GPU még mindig 90nm technológiával készült.

A Jasper gépeknél a GPU és a CPU is 65nm technológiával készült ezért nem hajlamos a 3 LED hibára az én gépem 5éves (Jasper) és még mindig kiválóan működik.

[link]

2013. aug. 6. 07:53
 24/51 anonim ***** válasza:
Opus-t te nem kaptál az üzletben. Az csak arra volt hivatott, hogy a 3 ledes Xenonokat a Májkrémszoft garanciában Opus-ra cserélte.
2013. aug. 6. 08:58
 25/51 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz, ami jogos akkor következőket kell tenni:

- minőségi paszta 2 ezer

- [link] ventilátor csere

- [link] ram bordák

Ezekkel a kombinációkkal még az első generációs xbox 360 is napi 8 óra játékkal sem lesz 3ledes több éveken át.

2013. aug. 6. 14:30
 26/51 anonim ***** válasza:

Igen, és évenkénti takarítás.

A minőségi paszták tartalmaznak ezüstöt, emiatt ha nem jól találod el a mennyiséget, és lefolyik, akkor rövidrezárhatja a chipet.

Emiatt a Zalman-féle körömlakk-pasztát ajánlom a kezdőknek, van egy kis ecset az üvegben, és azzal kell kenegetni.

[link]

2013. aug. 6. 15:46
 27/51 A kérdező kommentje:
és ezt a paszta dolgot nem csinálják meg szervízben?
2013. aug. 6. 16:56
 28/51 A kérdező kommentje:
mármint én megveszem hozzá, csak hogy felrakják-e :) én nem merem itthon...hűtést is tetetek bele mindefélekép, mert nem akarom, hogy meghibásodjon, és jó lenne, ha hosszú életű lenne
2013. aug. 6. 17:07
 29/51 anonim ***** válasza:
De megcsinálják, csak azt nem tudod ellenőrizni, hogy a gagyi 300 forintos pasztát, vagy valami prémium kategóriásat nyomnak rá.
2013. aug. 6. 17:24
 30/51 A kérdező kommentje:
én vinnék jobb minőségűt
2013. aug. 6. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!