Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az érdekelne hogy egy Xbox...

Az érdekelne hogy egy Xbox 360-at flasheltetni érdemes? Vagy RGH alaplapos a jobb?

Figyelt kérdés
Illetve ha veszek egy új xboxot akkor módósitani lehet-e egyből?

2012. dec. 19. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha flashelteted, ugrik az online játék teljesen, az xbox live játékletöltőt sem tudod használni. Többnyire csak szenvedés árán írja ki a feltört játékot, minden 5. sikerül. Van, hogy nem tölt be rendesen, szenved, nagyon nem éri meg flasheltetni szerintem. Lehet egyből módosítani, szoftveres módosítás történik csak.
2012. dec. 19. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Inkább RGH
2012. dec. 19. 15:26
 3/8 anonim válasza:
Én a flashelt gépemmel toltam a Black Opsot online és nem lett semmi :D
2012. dec. 19. 15:35
 4/8 A kérdező kommentje:
ÉRtem! Köszönöm a válaszotokat! Szoval akkor ha veszek egy új xboxot akkor tudom modositatni rgh-s alaplaposra?
2012. dec. 20. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
A dash-tól függ azt hiszem,de lehet venni eleve RGH-s boxot nézz szét a neten(vatera stb).De még mindig az eredetit javaslom :)
2012. dec. 20. 13:54
 6/8 anonim válasza:
RGH-s boxra tudsz Freestyledash aminek az újabb verziójában lehet online tolni, nem liveon hanám másik rendszeren
2012. dec. 30. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Freestyledash plusz az rgh mennyi be kerülne?
2013. jan. 30. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Mind 2-nél ugrik az online játszás, meg kell mind a 2 nél frissíteni,mert én is el vittem de azt mondták hogy rgh 40k,flashelés 8k de nem mindegy hogy a játékok mien patch-be vannak stb.... ink néha napján vegyél mondjuk a neten pár játékot és nem is kell ezekkel szenvedned
2013. ápr. 8. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!