Falcon alaplapos Xbox 360?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy Falcon(2008 10. 13.) alaplapos xbox-om, használtan vettem üzlettől(erre volt pénzem).Az lenne a kérdésem, hogy még ez a széria is NAGYON hajlamos a 3led hibára?Mert annyi mindent olvastam a neten és most már kicsit féltem miatta.Extra hűtéssel megelőzhetem a problémát?Szerintetek mennyi az esélye, hogy baj történik?Előre is köszönöm a választ!

2013. aug. 3. 19:56
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Az utánahűtés se biztonságos, egy szaki azt állította hogy a gép hirtelen kikapcsolás után az uránhűtéssel megszakadozhat a forrasztás a hirtelen hőingadozás miatt.

És a megemelt ventilátor fordulatszám miatt csapágyas lesz.

2013. aug. 7. 10:41
 42/51 anonim ***** válasza:
Nem olyan hirtelen az, hogy megszakadozzon. Ha meg bent marad a hő, meghajlik a lap. Ha nincs utánhűtés, járassátok 5-10 percet dashboard-on, mielőtt kikapcsoljátok. A ventilátor pedig kopó alkatrész, 1500-ért már kapsz másikat. Simán bírja 2-3 évig túlküldve.
2013. aug. 7. 18:34
 43/51 A kérdező kommentje:
én lehet inkább lecserélem egy Jasper alaplaposra... :)
2013. aug. 7. 19:53
 44/51 anonim ***** válasza:
Helyes!:)
2013. aug. 7. 20:19
 45/51 anonim ***** válasza:

Lehet trükközni az alaplapokkal, a Jasper-ből is láttam olyat, ami tönkrement, de nem olyan arányban, mint az elődei.

Már mondtam, hogy rendes karbantartással minden gépnél elkerülhető a 3led, még a legrégebbieknél is.

Bár én azon a véleményen vagyok, hogy ez nem hiba, hanem "feature" a Májkrémszoft által, a drive flashelések elkerülése végett. Sokan azért nem flasheltek, mert féltek a 3ledtől és a garivesztéstől. Nem véletlen lett kiterjesztett garancia a 3ledre, amit úgy intéztek, mint a kisangyal. Százas nagyságrendű fat Xbox-ot szedtem szét, 3 ledes, minden volt közte, nem egyszer találkoztam olyannal, hogy a GPU nejlonfólia-csomagolóanyagát egyszerűen rajtahagyták a chipen, és úgy tették rá a hűtést, és ez gyári "munka" volt. Gyakorlatilag gyárilag halálra ítélték a gépet, hőszigetelő anyagot tettek a hűtő alá! És rengeteg ilyen van, találtam netes képet is:

[link]

2013. aug. 7. 20:24
 46/51 A kérdező kommentje:
csak igy vegigondolva, amig telepakolnam mindennel, hogy vedjem , addig mar eladom es veszek jasperest amihez nem nagyon kell majd vennem plusz dolgokat :)
2013. aug. 7. 21:34
 47/51 anonim ***** válasza:
Ma vettem egy 2007-es Falcon Elite-et 120 GB vinyóval, tartozékokkal 15000-ért. 2LED/0012 jön elő neki 5 percen belül. Valami hűtés gondja lehet, nem jó a kontakt, vagy bedöglött a paszta. Illetve az is lehet, hogy "megfőzték" a GPU-t. Ezesetben vízhűtéssel üzemi hőfok alatt szépen el fog muzsikálni még évekig.
2013. aug. 8. 11:33
 48/51 A kérdező kommentje:
lehet csak elviszem szervizbe, hogy takarítsák ki,de semmilyen plusz hűtést nem szeretnék beletenni...amikor benne van a játék, rettenetesen tud néha zúgni, de a hdd orvosolja a bajt.ezt a hibáját meg lehet csinálni, vagy csak meghajtó cserével?ha esetleg el akarom adni, azért az elég rossz tényező...de viszont ha 1-2 ezerért meglehetne a zúgását szüntetni, akkor beruháznék rá, mert növelné az értékét
2013. aug. 10. 20:22
 49/51 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Látom, te vagy ez:

[link]

Tehát akkor ezért az árért HDD-t nem kapunk, játékot sem kapunk, csak zúgós meghajtót, ami nincs is flashelve, és valszeg Lite-on meghajtó van benne, amit nem olyan egyszerű flashelni, mint a jó öreg VAD6038-at, hogy megakasztod a tálcáját és kiköpi a kulcsot, azt nekirongyolsz a Dzsungelflasherrel, ehhez kell vagy egy Maximus Lizard (ami drágább, mint amennyiért az Xboxot hirdeted), vagy TX CK3 és a hozzá való probe.

Szóval nem tudom..... gondolom a retkes üzlett levett vagy 30 ronggyal.....

2013. aug. 12. 22:39
 50/51 A kérdező kommentje:
nem volt 30 rongy...az ár irányár, én 22 körül szeretnék túladni rajta...meghajtókhoz nem értek, ezért is írtam, hogy meg lehet nézni személyesen...nem tudom ezt miért kellett ide bemásolni, de nem is érdekel...
2013. aug. 13. 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!