Falcon alaplapos Xbox 360?
Az utánahűtés se biztonságos, egy szaki azt állította hogy a gép hirtelen kikapcsolás után az uránhűtéssel megszakadozhat a forrasztás a hirtelen hőingadozás miatt.
És a megemelt ventilátor fordulatszám miatt csapágyas lesz.
Lehet trükközni az alaplapokkal, a Jasper-ből is láttam olyat, ami tönkrement, de nem olyan arányban, mint az elődei.
Már mondtam, hogy rendes karbantartással minden gépnél elkerülhető a 3led, még a legrégebbieknél is.
Bár én azon a véleményen vagyok, hogy ez nem hiba, hanem "feature" a Májkrémszoft által, a drive flashelések elkerülése végett. Sokan azért nem flasheltek, mert féltek a 3ledtől és a garivesztéstől. Nem véletlen lett kiterjesztett garancia a 3ledre, amit úgy intéztek, mint a kisangyal. Százas nagyságrendű fat Xbox-ot szedtem szét, 3 ledes, minden volt közte, nem egyszer találkoztam olyannal, hogy a GPU nejlonfólia-csomagolóanyagát egyszerűen rajtahagyták a chipen, és úgy tették rá a hűtést, és ez gyári "munka" volt. Gyakorlatilag gyárilag halálra ítélték a gépet, hőszigetelő anyagot tettek a hűtő alá! És rengeteg ilyen van, találtam netes képet is:
Szia!
Látom, te vagy ez:
Tehát akkor ezért az árért HDD-t nem kapunk, játékot sem kapunk, csak zúgós meghajtót, ami nincs is flashelve, és valszeg Lite-on meghajtó van benne, amit nem olyan egyszerű flashelni, mint a jó öreg VAD6038-at, hogy megakasztod a tálcáját és kiköpi a kulcsot, azt nekirongyolsz a Dzsungelflasherrel, ehhez kell vagy egy Maximus Lizard (ami drágább, mint amennyiért az Xboxot hirdeted), vagy TX CK3 és a hozzá való probe.
Szóval nem tudom..... gondolom a retkes üzlett levett vagy 30 ronggyal.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!