PS3 vs XBOX360. Melyiket érdemes?
Ha ez tényleg igaz, akkor örülök, hogy van PS3-ad és gratulálok hozzá!
De, amint mondtam, egy kicsit nézz szét az eladásokban(az 50%-os duma óriási kamu) :
Jelenleg a Nintendo birtokolja a legtöbb %-ot, minden régióban ö vezet(habár Japánban már a PS-ek ütnek.
A következö helyezet a Microsoft, az olcsóbb ár+1 éves elöny miatt.
Bár szerintem nem sokáig, Japánban a PS3 köröket ver rá és már Európában is ö vezet. Egyetlen stabil támasza van, a Microsoft hazája, Amerika.
Végül pedig a Sony a PS3-mal, de a Slim megjelenése óta tör felfelé(a Valve is programoz már PS3-ra, a Slim elött meg azt mondták, hogy nem fognak xD)
Hátrányok: nem azt mondtam, hogy keress egy másik kérdést, aztán másold ki onnan(ezeket a hátrányokat meg amúgy is én írtam le egy másik kérdésnél xDxD), hanem a saját tudásod, tapasztalataid szerint írd le! :)
Úgyhogy ugorj neki még1szer, mert ez nem jött be! :D
Na látod, ezeknek már van értelme és igaz adatokat írtál!
Grat hozzá, csak így tovább! :)
Nah mind 1 szóval ps3
Tomaten DA Pro
Azért ehhez én is hozzászólnák!!
Én Xboxot vettem 1 éve tökéletesen működik
Flashelt
Live Ról sose bannoltak ha okosan regelsz
Van 1 csomó demó
van sok akció hogy pl live nem 1000ft hanem csak 300-400ft
bankkártyáról!(nem basznak át mert tesztelve lett az American Express-es kártyámmal)
és annyit megér hogy gyors és nekem ingadozó netem van és
ennek ellenére gyors a letöltés.
nekem eddig max 3 napot egyhuzamba ment sose fagyott.
egy játék max 300-400-ft ba kerül nem 15-25 E Ft ba.és ugyanolyan szép a grafika
sose melegszik túl 30c°-40C°-fok között ingadozik és nincs is benne hűtésmód
winyóról játszok és szerintem ugyanolyan a zajszintje mint a ps3 nak (már játszottam ps3 mal nem volt az se rossz bevallom.)
UI:én is egy kicsit a ps felé hajlok de az xbox eddig a nyerő multiplatformos játékok is szebbek mint a ps en de eljön majd az az idő mikor majd a ps3 ak lesznek a jobbak
de én eddig csak azt tudom mondani hogy az xbox a nyerő eddíg de kb sztem 3-4 éven belűl megtörik az uralkodása.
(ha lehet majd flashelni PS3 at szerintem váltani fogok ha nem lesz újabb xbox generáció)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!