PS3 vs XBOX360. Melyiket érdemes?
Erösen fanboy szöveg, amit az elöttem levö írt!
Javaslom a Microsoft és a Nintendo hírei, illetve eladásaik mellett is nézz szét, ne csak a Sonynál.
Elöttem szólóhoz: szóljál bele nyugodtan, a te véleményed is, mint mindenki másé számít(ugyebár ez egy fórum :) ).
Ha nem akarsz kimaradni, nyugodtan szólj te is közbe, de értelmes, valódi adatok felhasználásával!
Kicsit kritizálva akkor a mai (04.28) 07:34-kor írt hozzászólásodat(amit erösen fanboy jellegünek lehet tartani):
1. Honnan tudod, hogy a PS3-nál van-e lefagyás?
Legutóbb azt kérdezted, hogy 62ért megéri-e és hogy jó-e crt TV-n?
Szerintem még konzolod sincs.
Ellentétben nekem már majdnem 1 éves és az internetnél szokott lefagyni(a böngészöje nagyon érzékeny az ingadozó netre). A Killzone 2-nél is volt fagyásom, mert gyári hibás lemezt kaptam(természetesen azonnal kicseréltettem és már hibátlanul megy).
Az Xbox sem szerintem olyan pocsék rendszer. Max. a RROD esetében lehet fagyás.
Az ára miatt van szerinted "az emberek több, mint 50 %-ának Xboxa(az 50% full kizárt)?
+20000, igaz, de beépített wifi, tölthetö controller, Blu-Ray lejátszó, ingyen PSN.
Xboxon ez mind +pénz még, szóval akkor melyik az olcsóbb? :)
2. Exkluzívok: ízlés és pofon helyzet. Szerintem mind2 remek.
3. Miért bírná az Xbox 2-3 évig? Ezt kifejthetnéd, mert kíváncsi vagyok rá.
"De azért ennek vannak hátrányai is de azzal most nem foglalkoznék."
Nos, ezaz, ami miatt én 100%-osan fanboy jellegünek tartom. Az elönyöket szépen felsoroltad, ügyesen felsoroltad a konkurens hátrányait, de a PS3-ét már nem. Miért?
PS3 Hátrányok: - nincs flash
- a multiplatformok terén gyengébb grafika
- a controllere csak 30 órát bír(az Xboxé 40et)
- ha nem olyan a tv, akkor a blu-ray elvész
- monitoron sem nagyon élvezhető(nincs benne megfelelő skálázó chip, de egy kis ésszel ez is megoldható, vannak páran, akik monitoron tolják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!