PS3 vs XBOX360. Melyiket érdemes?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, tervezek konzolvásárlást, de nem nagyon tudok dönteni. 2008. jún. 18. 18:18
101/304 anonim válasza:
[link] bizonyíték, h az x360 folyamatosan gyengül.
102/304 anonim válasza:
a régi azért jobb mert az új annyira új hogy a játék progjamja 5.11 vagy ijesmi a ps3 slim-é meg 5.51 van programozva (valamejyik játék)ezért nem megy rajta a játék de a vagyis megy rajta de nem tökéletesen.ezért firríteni kell a játékot a Playstation neten (de még nem lehet)majd fölteszik rá.ja egyépként 120gb.5 ezer forintal drágáb.5 ezerért kapsz egy 2 gigás pendrájvot.így meg 40 GIGÁT!!!!!!!és kisseb helyet foglal.monygyuk csak annak alkalmas akinek már nincs helye mint nekem:).és kevesebbet fogyszt mongyuk ez nem fontos és nem annyira melegszik.könnyeben eltávólítható a 120 giga.:)nekem bejön.
103/304 anonim válasza:
az Xbox 360 drága.ha valaki netezni akar rajta annak kell még wifi és még adapter számold össze ha elitet veszel.elite:66 000 Ft adapter: 3000 Ft wifi:22 000 Ft és hol a játék a HD dvd lejátszó és még míndíg csak Xbox 360 a ps3 75 (a slim a fat 60)és ennyi.Blu-Ray és benne van a ps3-ban.és még a ps3 a drága:)a Sony csődbemegy annyira bíztos minthogy 2 percen belül kihal az emberiség.
104/304 anonim válasza:
ööö... a wifi 16, az Xbox Live meg 8. Cinkes:) Láttad, mekkorát robbantott a slim?
106/304 anonim válasza:
ja ok bocs.(láttam valahol 22 nem tom bocs):)
107/304 anonim válasza:
Az eladások alig pár nap alatt 1000%kal nöttek, pedig az Xbox ára is csökkent.
109/304 anonim válasza:
senki nem ír semmit:(.én nem tok most.:(
110/304 anonim válasza:
PS3 hoz jók a pc-hez való usb-s kormányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!