Milyen játékkonzolt vegyek? Tudom hogy lerágott csont, de mégsem ilyen egyszerű a kérdésem.
23. Hozzászóló!
Legyél boldog a PS3-al,szívből kívánom,sokunknak jó még az a vacak Wii! A trabantos hasonlatott nem kommentálom......
Olcsóbb a Wii,azért veszik??? Ebbe van igazság,de nem sok! Nem hiszem,hogy az a több tízmillió ember szegény,de ha szegény is lenne az sem baj,mert soha nem fogom lenézni a szegényeket! És tudod hány ember éhezik ma,akinek még az a vacak Wii-je sincs??? És csak egy ps1-e(ami nagyon jó),és azzal is elvan! Itt a baj tudod mi??? Hogy sokan,mint te is nem a játékélményt nézik elsősorban,hanem azt,hogy ez az mennyivel erőssebb,mint pl: a proci,mint a másik! EGY sima X-BOX-on is simán el lehet játszani,meg ott a ps2,mai napig a világ tán legsikeresebb konzolja,mai napig veszik,tudod miért??? Mert igaz olcsóbb,de sok ember már úgy gondolkodik,hogy a ps2 grafikája jó,elegendő,és nem PROCI-t számolgatnak!
Te játssz a Ps3-al,én a Wii-vel,a kérdező,meg a 360-al. :) :) Csak tartsd tiszteletben,hogy nem mindenki szereti a ps3-at,és nem mindenkit érdekel a TELJESÍTMÉNY!
A Ps3 hardverileg erősebb,mint a Wii,de engem ez nagyon nem tud érdekelni. Nekem sokkal jobban tetszenek a játékok Wii-re,mint Ps3-ra! Én nem szeretek lövöldözni,meg ilyesmi,utálom a CoD-ot,de imádom a Mariot, a Zeldát,Donkey Kongot stb...!
Nekem a Wii jobban bejön,mint a Ps3,sokkal,de tiszteletben tartom a Ps3 tudását,és nem vacakozom le!
Kedves Kérdező!( A Wii tulaj vagyok)
Az X-box 360 Kinectel nagyon jól fogsz járni!
Nagyon jó a Kinect,jó szórakozás!
Örülök,hogy neked a játékélmény számít,és nem a hardver!
Nem a hardvert kell nézni,hanem,hogy milyen játékok tetszenek rá,meg pl: a Kincetel egy jót lehet mozogni! :D :) :) :) A Wii mellett az X-box 360 Kinect is nagyon népszerű Magyarországon (is),de a 360+Kinect manapság tán még a Wii-nél is népszerűbb,jól fogsz vele járni!
a nintendo wii a legjobb ha azt akarod hogy ne lehessen abbahagyni
a ps 3 meg xbox 360 csak a grafikába jobb egy kicsit mint a wii
nekem van wii-m hidd el nagyon jó és nem lehet letenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!