Milyen játékkonzolt vegyek? Tudom hogy lerágott csont, de mégsem ilyen egyszerű a kérdésem.
Nekem a ps3 jobban imponálna, amúgy filmnézéshez valamivel csendesebb is.
Ha nem akarod megbuherálni, hogy írott játékokat is vigyen, viszont a garanciád ugorjon, meg lehetőséged se legyen játszani, akkor is jobb választás, mert évi 13ezerért egy csomó ingyenes játékot kapsz, meg nagy engedményeket. És nem csak a szar játékokat adják ám oda ingyen, hanem nagyon jókat!
A mozgásérzékelős cucc nem tudom melyiknél jobb, de nem is érdekel, nekem az ilyen játszogatás az ülő "sport" én próbáltam amúgy, de tiszta idegesítőnek tartottam, hogy ott hadonásszak, meg ugráljak, mint valami hülye.
WII vacak majd pont amiatt fognak járni hozzád a csajok... Már ha 10évesek. Ps3-nak jobb a CPUja és a Processzora.
Ps3ra is van Move mint az Xboxra a Kinect. Vedd meg a Guitarherot lehet az tetszeni fog a csajnak.
Ps3on jól tudsz filmezni! Leszedsz egy 3D Blueray filmet lehet még akció is lesz este... Már PS3ra is van táncszőnyeg szóval mindenben leverte riválisait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!